Selamlar cs2 de 90 dereceyi görmekteyim bu yüzden mikro takılmalar yaşıyorum. stok fan kullanıyorum. 2000tlyi çok aşmadan soğutucu önerilerine açığım
Selamlar cs2 de 90 dereceyi görmekteyim bu yüzden mikro takılmalar yaşıyorum. stok fan kullanıyorum. 2000tlyi çok aşmadan soğutucu önerilerine açığım
bunlarda kasa uyum mevzusu var mı acaba![]()
Enermax LIQMAXFLO SR ARGB Sıvı Soğutucu
SESSİZ AKIŞ FANI Özel yüksek basınçlı Silent Flow fan tasarımı. Hava akışını önemli ölçüde genişletmek için fan kanadı tasarımıwww.gaming.gen.tr
bak bu soğutma şu fiyata enn yüksek performansı veren soğutma bunu alırsan çok uzun süre kullanırsın eğer 3.7k ya çıkarsan 360mm si var ama bu bile çok yeterli gelir
sıvı bütçeyi aşıyor ama kule iyiymiş. ilk arkadaşın önerdiği sıvıdan iyi midir bu kuleBir de bu var kasan destekliyorsa:![]()
Ocypus Delta A62 SE ARGB Dual Black 120 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu
Ocypus Delta A62 SE ARGB Dual Black 120 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
![]()
Ocypus Delta L36 Siyah ARGB V2 360 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu
Ocypus Delta L36 Siyah ARGB V2 360 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
120mm çift kule soğutucular genelde 240MM'lere yakın soğutuyor ancak daha iyi değildir muhtemelen. Ama ikisi de hayli hayli yeterli o işlemci için.bunlarda kasa uyum mevzusu var mı acaba
sıvı bütçeyi aşıyor ama kule iyiymiş. ilk arkadaşın önerdiği sıvıdan iyi midir bu kule
https://www.idefix.com/thermalright...637&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&v=1.85.8 İçinden çıkan macunu çapraz sür 55 dereceyi geçmez oyunlarda.Selamlar cs2 de 90 dereceyi görmekteyim bu yüzden mikro takılmalar yaşıyorum. stok fan kullanıyorum. 2000tlyi çok aşmadan soğutucu önerilerine açığım
Şu an buna 1300 lira vereceğine arkadaşın attığı sıvı soğutmayı al ileriye dönük olur.![]()
Enermax LIQMAXFLO SR ARGB Sıvı Soğutucu
SESSİZ AKIŞ FANI Özel yüksek basınçlı Silent Flow fan tasarımı. Hava akışını önemli ölçüde genişletmek için fan kanadı tasarımıwww.gaming.gen.tr
bak bu soğutma şu fiyata enn yüksek performansı veren soğutma bunu alırsan çok uzun süre kullanırsın eğer 3.7k ya çıkarsan 360mm si var ama bu bile çok yeterli gelir
olur. o işlemci ısınıyor.stok fan bile olsa 90 derece olmaması lazım özellikle sonbaharda , işlemciye termal macun yerine pamuk şekercinin macununu mu sürdün acep
65w tdp li islemci o kadar ısınmamalı benimryze 5 5500 de 65w tdp sadece 200mhz fazlası var 5600 ün .65 70 derece benimkiolur. o işlemci ısınıyor.
Her şey tdp değil dostum. 7800x3d de 105tdp ama threadler yüzünden deli ısınıyor.65w tdp li islemci o kadar ısınmamalı benimryze 5 5500 de 65w tdp sadece 200mhz fazlası var 5600 ün .65 70 derece benimki
ayılı olan markadan almıştım macunu daha 1 sene olmadı ama baya da tozlandı pc yalan yokstok fan bile olsa 90 derece olmaması lazım özellikle sonbaharda , işlemciye termal macun yerine pamuk şekercinin macununu mu sürdün acep