kyemre058
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,737
Değerlendirilebilir. Amazon satıcılı ürünleri memnun kalmazsanız 1 ay boyunca sıkıntısız iade de edebiliyorsunuz. 9 Taksit imkanı da var.
Zaman degisti güzel kardesim 2016 golfleride 30 40k dan satsınlar madem. Suanki duruma göre fiyatı iyi demekki. Ama bu paraya 5070 alan kafayı peynir ekmekle yemistir.Şunlar 1-2 ay önce 30k ya satılmadı mı? 50k ya nasıl fırsat oluyor?
10 yıl önceden bahsetmedim ki hocam. 1-2 ayda ne değişti? AI aynı AI. Çip krizi palavrası aynı palavra. Başka değişen ne var?Zaman degisti güzel kardesim 2016 golfleride 30 40k dan satsınlar madem. Suanki duruma göre fiyatı iyi demekki. Ama bu paraya 5070 alan kafayı peynir ekmekle yemistir.
Dünyada fiyatlar böyle dostum. Ne yapalım yani önerin nedir10 yıl önceden bahsetmedim ki hocam. 1-2 ayda ne değişti? AI aynı AI. Çip krizi palavrası aynı palavra. Başka değişen ne var?
Önerim bu fiyatlara şu kartı almamanız/ fırsat diye paylaşmamanız olur. Seve seve indirirler merak etmeyin.Dünyada fiyatlar böyle dostum. Ne yapalım yani önerin nedir
1 ayda mazota ve benzine en az 30 TL zam geldiğinin farkında mısın? Yani Türkiye de yaşadığını da biliyor olman gerekiyor. Burada bir şeyin zamlanması için pahalı olması için bir sebebe gerek yok. Afrika da bir köy yanınca değneğin öbür ucu bize dokunuyor.10 yıl önceden bahsetmedim ki hocam. 1-2 ayda ne değişti? AI aynı AI. Çip krizi palavrası aynı palavra. Başka değişen ne var?
Bu dediğini global haberlere çıkarmamız lazım gerçekten nasıl düşünemedik kiÖnerim bu fiyatlara şu kartı almamanız/ fırsat diye paylaşmamanız olur. Seve seve indirirler merak etmeyin.
Dolar 1.7 tl olmuş bilgisayar alınmaz bu zamanda. Diyen kişiyle bir yakınlıgın var mı. Hiçbir zaman düşmeyecek fiyatlar. 2020de de böyle oldu suanda böyleÖnerim bu fiyatlara şu kartı almamanız/ fırsat diye paylaşmamanız olur. Seve seve indirirler merak etmeyin.
Hocam yanlış düşünüyorsun. Türkiyede önü alınamaz bir enflasyon var yılbaşında memura asgari ücrete %20 30 zam getirecekler. Bu demektir ki her şey %30 pahalanacak. Bir de bunun üstüne dünyadaki bellek krizi eklendiğinde saçma sapan fiyatlar ortaya çıkıyor. Yapılabilecek en iyi şey mümkün olduğunca erken 6-9 taksit ürünler almak. Daha önce de sürekli bekleyin patlayacak düşecek diyenler oldu şimdi onu diyenler bu fiyata PC toplarken şuan sadece ekran kartı alabiliyor. Azcık mantıklı olun TR de beklediğin her dakika fakirleşiyorsun.Önerim bu fiyatlara şu kartı almamanız/ fırsat diye paylaşmamanız olur. Seve seve indirirler merak etmeyin.