Avrupada 799 dolar yani 40k tl. Burda da 50k yapmışlar aslında doğal. Vergi vb. Ama bu çip yapay zeka olayı gerçekten çığrından çıktı. Fiyatlar gittikce daha da artacak. Parası olan az da kendini zorlayıp 5070 ti felan almalı.Dünyada fiyatlar böyle dostum. Ne yapalım yani önerin nedir
Bence mevzudan en çok etkilenen 5070Ti oldu. 5080 le aynı fiyatlara satılıyorlar sanki banamı öyle geliyo bilmiyorum ama. Gerçi fiyat algım da kalmadı artık.Avrupada 799 dolar yani 40k tl. Burda da 50k yapmışlar aslında doğal. Vergi vb. Ama bu çip yapay zeka olayı gerçekten çığrından çıktı. Fiyatlar gittikce daha da artacak. Parası olan az da kendini zorlayıp 5070 ti felan almalı.
Daha 19 gün önce Hepsiburada'dan Pny 5070 3x OC aldığımızda (37.999 6 taksit, 2000 tl civarı da 24 eylülde çıkan Control Resonant oyunu kodu 36.000 6 taksit e geldi , daha ödemeye bile başlamadık ) arkadaşlar bu fiyata alınır mı diyorlardı, hale bak ama bu fiyatlardan da alınmazDeğerlendirilebilir. Amazon satıcılı ürünleri memnun kalmazsanız 1 ay boyunca sıkıntısız iade de edebiliyorsunuz. 9 Taksit imkanı da var.
Ocak ayında bunlar 60 65 seviyelerine çıkacak bence. Hayalimdeki setupı bundan 3 4 ay önce hesapladığımda 200 220 civarı tutuyodu bugün hesapladım birebir aynı parçalar 330a denk geliyor. Nasıl bir zam gelmişse artık.Daha 19 gün önce Hepsiburada'dan Pny 5070 3x OC aldığımızda (37.999 6 taksit, 2000 tl civarı da 24 eylülde çıkan Control Resonant oyunu kodu 36.000 6 taksit e geldi , daha ödemeye bile başlamadık ) arkadaşlar bu fiyata alınır mı diyorlardı, hale bak ama bu fiyatlardan da alınmaz, gelecek ay tekrar değerlendirelim bu durumu.
Edit : İmla
Birileri sıfır almadıkça 2. el ürün nasıl bulacaksın ki?bundan sonra herşeyi 2. el almak zorunda kalacağız
Cabbar senin gibiler bu 30k ikende düşer almayin diyordu artık 70k olunca alırsınızÖnerim bu fiyatlara şu kartı almamanız/ fırsat diye paylaşmamanız olur. Seve seve indirirler merak etmeyin.
Yahu tabii ki o fiyatlara çıkacak hatta MSI RTX 5070 12G Gaming Trio OC gibi olanlar çıktı bile , o duruma gönderme yapıyorum ben de , 11.11 - Kara Cuma son fırsatlar olacak ve daha sırada çok ucuz kalan anakartlar var haberlere göre.Ocak ayında bunlar 60 65 seviyelerine çıkacak bence. Hayalimdeki setupı bundan 3 4 ay önce hesapladığımda 200 220 civarı tutuyodu bugün hesapladım birebir aynı parçalar 330a denk geliyor. Nasıl bir zam gelmişse artık.