❌İndirim Bitti! Gigabyte RTX 5070 Windforce Oc Sff 49.999 TL 9 Taksit Amazon Satıcılı

Bu kadarı gerçekten abartı artık ya. Fırsatı paylaşan arkadaşa teşekkürler tabi ki. Sitemimiz fiyatlar ve fırsatçı firmalara. Bir de vergilerin yüksekliğine..

Şu fiyata alınmaz şöyle yapın almayın boykot edin işte fiyatları seve seve düşürücekler diyenlere bakmadan, paranız varsa alın TR'de almadığınız bir şey için ertesi gün çok pişman olabilirsiniz veya şansınız denemek istiyorsanız son kale olan KASIM indirimlerini bekleyin.

Avrupada 799 dolar yani 40k tl. Burda da 50k yapmışlar aslında doğal. Vergi vb. Ama bu çip yapay zeka olayı gerçekten çığrından çıktı. Fiyatlar gittikce daha da artacak. Parası olan az da kendini zorlayıp 5070 ti felan almalı.
Bence mevzudan en çok etkilenen 5070Ti oldu. 5080 le aynı fiyatlara satılıyorlar sanki banamı öyle geliyo bilmiyorum ama. Gerçi fiyat algım da kalmadı artık.

Değerlendirilebilir. Amazon satıcılı ürünleri memnun kalmazsanız 1 ay boyunca sıkıntısız iade de edebiliyorsunuz. 9 Taksit imkanı da var.
Daha 19 gün önce Hepsiburada'dan Pny 5070 3x OC aldığımızda (37.999 6 taksit, 2000 tl civarı da 24 eylülde çıkan Control Resonant oyunu kodu 36.000 6 taksit e geldi , daha ödemeye bile başlamadık ) arkadaşlar bu fiyata alınır mı diyorlardı, hale bak ama bu fiyatlardan da alınmaz :) , gelecek ay tekrar değerlendirelim bu durumu.

Edit : İmla

Daha 19 gün önce Hepsiburada'dan Pny 5070 3x OC aldığımızda (37.999 6 taksit, 2000 tl civarı da 24 eylülde çıkan Control Resonant oyunu kodu 36.000 6 taksit e geldi , daha ödemeye bile başlamadık ) arkadaşlar bu fiyata alınır mı diyorlardı, hale bak ama bu fiyatlardan da alınmaz :) , gelecek ay tekrar değerlendirelim bu durumu.

Edit : İmla
Ocak ayında bunlar 60 65 seviyelerine çıkacak bence. Hayalimdeki setupı bundan 3 4 ay önce hesapladığımda 200 220 civarı tutuyodu bugün hesapladım birebir aynı parçalar 330a denk geliyor. Nasıl bir zam gelmişse artık.

1.5 ay önce 3 aylık aynı kartı 30 bine sattım.
Kartlara zam gelince sıfır ürün yakalayamadım allahtan ikinci elde garantili 9070xt buldum memnunum.

Ocak ayında bunlar 60 65 seviyelerine çıkacak bence. Hayalimdeki setupı bundan 3 4 ay önce hesapladığımda 200 220 civarı tutuyodu bugün hesapladım birebir aynı parçalar 330a denk geliyor. Nasıl bir zam gelmişse artık.
Yahu tabii ki o fiyatlara çıkacak hatta MSI RTX 5070 12G Gaming Trio OC gibi olanlar çıktı bile , o duruma gönderme yapıyorum ben de , 11.11 - Kara Cuma son fırsatlar olacak ve daha sırada çok ucuz kalan anakartlar var haberlere göre.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,244,662
Üyeler
204,494
Son üye
sonmezeren
Geri