Çözüldü✓ Laptop Alıcağım ama Emin Değilim Tavsiyeleriniz Var mi Max Bütçe 55 K

laptop şart değilse masaüstü al %40-50 performans farkı oluyor ben laptop aldım pişman oldum.

hayır adama bi öneride bulunmamışsın bana yazıyon. ben kendim yaşadım keşke banada biri bunu deseydi almazdım knk valoranta tilt olmuştum sana denk geldi kusura bakma dfgshdfshd
canımsın knk hemen yukardaki önerilerin aynısını yazmiyim diye like attım ztn

Arkadaşlar sakin olun, sadece seyahatler için istiyorum. Zaten hâlihazırda bir masaüstü bilgisayarım var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kanka bütçeyi ne kadar düşük tutarsam benim için o kadar iyi ama tavsiyen için teşekkürler.

şu an bunu düşünüyorum ama emin değilim youtube'da çok fazla kötü yorumu var sadece cs2 ve günlük işlerim için kullanıcağım
Onun yerine bunu alın.
4050 ye 40 - 42 k dan fazla verilmez. Üstelik ekranı da %45NTSC ve pil kapasitesi 56Wh. Asus diye önermeyin şöyle cihazları.

Son düzenleme:
Onun yerine bunu alın.

4050 ye 40 - 42 k dan fazla verilmez. Üstelik ekranı da %45NTSC ve pil kapasitesi 56Wh. Asus diye önermeyin şöyle cihazları.
Attığınız laptop Clevo kasa. Sürekli thermal throttling yaşayacak. Fanları yetersiz ve kendini soğutamayacak. NTSC oranı %45. Bir laptopu gömerken düzgün laptop önerin ve önerdiğinizi iyi araştırın. Önünüze gelen her 5050'yi önermeyi bırakın. Harici olarak servisi yüzünden yine alınmaz.

Bu arkadaşımızın yaptığı makaleyi okursan neden alınıp alınmadığını daha detaylı öğrenirsin.

Son düzenleme:
Attığınız laptop Clevo kasa. Sürekli thermal throttling yaşayacak. Fanları yetersiz ve kendini soğutamayacak. NTSC oranı %45. Bir laptopu gömerken düzgün laptop önerin ve önerdiğinizi iyi araştırın. Önünüze gelen her 5050'yi önermeyi bırakın. Harici olarak servisi yüzünden yine alınmaz.

Bu arkadaşımızın yaptığı makaleyi okursan neden alınıp alınmadığını daha detaylı öğrenirsin.
Bütçesi artmıyorsa daha mantıklı bir seçeneği yok. Clevo kasa olması kötü olduğu anlamına gelmez. Alman monsteri diyebiliriz bu cihaza. Yetkili servisi de HP ve Lenovo cihazlara bakan BDH bilişim. Bu forumda asus laptopuna haftalarca anakart bekleyenleri de gördüm yani her markanın servisinde bu tarz sıkıntılar olabiliyor. Üzgünüm ama bana bir şey öğretebilecek konumda değilsin. Bu paraya 5050li monster olsa onu öneririm. Markası asus diye %45 ntsc çöp ekran ve 56wh bataryalı üstüne üstlük 4050li (65+25W lık bir 4050 tam güç bile değil) bir cihaz önermem.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,163
Üyeler
204,629
Son üye
mustafaarda
Geri