Yardım Ryzen 5 7600 360mm ile 95 Derece Oluyor Çok Saçma

bu fotoğrafta kablolalar düz bir şekilde ilerliyor yeni olanda ise hep bükülmüş vaziyette onunla alakalı bir durum olması muhtemel gibi belki o yüzden kabarcık oluşmuş da olabilir içerisinde radyatörün yönünü değiştirmişsin gibi ondan olma durumu var mı
radyatörün yönünden ısı problemi yaşanmaz zaten ap201de başka takma şansın yok. boruları büktüm yukarı güzel görüntü için ama düzelttiğimde de ısı düzelmedi zaten. ayrıca borular yukarıdayken sıkı, gergin bir şekilde durmuyor çok rahat hareket ediyor hala zorlayacak bir şey yapmadım.

radyatörün yönünden ısı problemi yaşanmaz zaten ap201de başka takma şansın yok. boruları büktüm yukarı güzel görüntü için ama düzelttiğimde de ısı düzelmedi zaten. ayrıca borular yukarıdayken sıkı, gergin bir şekilde durmuyor çok rahat hareket ediyor hala zorlayacak bir şey yapmadım.
yanlış anlamayın suçlamak gibi yazmadım sadece belki bu yüzden olmuştur diye fikir yürütmeye çalışıyorum, aı dediği gibi hava kabarcık olayını deneyin isterseniz ya da asus yetkili servisleri ilgileniyor müşteri hizmetlerine bağlanıp teknik desteğe bağlanın sorunu anlatın anlık olarak ne yapmanız gerektiğini ondan da tavsiye alabilirsiniz

Düz 7600 bu watt değerlerine oc olmadan çıkmıyordu sanki. Dün hatta video izledim 65 watt diyordu. 7600x için 100 lü değerler deniyordu sanki. Yine de soğutmada sorun var orası ayrı da 7600 için o watt fazla değil mi eğer oc yoksa

yanlış anlamayın suçlamak gibi yazmadım sadece belki bu yüzden olmuştur diye fikir yürütmeye çalışıyorum, aı dediği gibi hava kabarcık olayını deneyin isterseniz ya da asus yetkili servisleri ilgileniyor müşteri hizmetlerine bağlanıp teknik desteğe bağlanın sorunu anlatın anlık olarak ne yapmanız gerektiğini ondan da tavsiye alabilirsiniz
yok estağfurullah yanlış anlamadım fikir vermeniz güzel. bende açıklamasını yaptım :D hava kabarcığı mevzusu hiç ama hiç aklımın ucundan geçmiyordu forum aklıma soktu eve gidince radyatörü sökücem sallicam bi okan abinin dediği gibi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Düz 7600 bu watt değerlerine oc olmadan çıkmıyordu sanki. Dün hatta video izledim 65 watt diyordu. 7600x için 100 lü değerler deniyordu sanki. Yine de soğutmada sorun var orası ayrı da 7600 için o watt fazla değil mi eğer oc yoksa
oc değil de uv var voltajı düşürüp frekansı 150 arttırdım cpu ısısıyla direkt etkili olan şey watt ve voltaj aslında voltajı düşürdüm watt artsa bile bu ısılar olmamalı. bu soğutucu için 115w bir şey değil yani zaten eski kasadayken pcde bu ocden fazlası vardı biraz kıstım.

kasa bana acayip kötü geldi, önde güç kaynağı var, altta iki reverse var diyosun zaten ekran kartı ile dip dibeler, bu kasa nerden soğuk hava çeksin ben anlamadım, başka da dışardan hava çeken faln göremedim. karşıdan üstten alttan direkt olarak işlemciye vuran 1-2 fan olması şart kasada.

kasa bana acayip kötü geldi, önde güç kaynağı var, altta iki reverse var diyosun zaten ekran kartı ile dip dibeler, bu kasa nerden soğuk hava çeksin ben anlamadım, başka da dışardan hava çeken faln göremedim.
arkadaki fan ve alttaki 2 fan içeri hava çekiyor. arkadaki de reverse. üstteki 3 adet radyatör fanı da egzoz. elimi kasanın içine soktuğumda gayet havadar hissettiriyor. hava akışı ile alakalı bir problem yok bu ısılar bozuk hava akışı ile olmaz bu kadar.

Hocam insanlık hali soğutucunun işlemciye denk gelen kısımdaki jelatinini çıkarmayı unutmuş olabilir misiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,556
Üyeler
204,742
Son üye
revak
Geri