Technopat Neden En Ufak Yazım Hatasında Kısıtlama Ekliyor Kullanıcıya ??

Takma, kendi gibi adminler almış esip gürlüyolar sadece
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

birde alternatif verim baktın çok darlıyolar yazını metne dök sonra onu görsele çevir görsel olarak cevapla görseli okuyamayacağı için sistemleri sana uyarı veremezler
Verirler bu arada, sistem otomatik vermese moderatör manuel verir.

yazım hatası yanlış diye adama kısıtlama atma mantını bana açıkla hadi bana açıkla arkadaş

ya abi adamda şive olur konuştu şekil yazabilir bişey olur adamı susturacak bir sebep degil bu
Şive sanal ortamda olmaz şive ağızda olur. Birisi şiveli yazıyorsa bilerek yapıyordur. Ama şiveli konuşmak pek elde olan birsey degil doğrudan ağızdan çıkıyor. Yazdığımız şeyler ise ağızdan değil doğrudan zihinden geliyor ya da benim ağız malatyali zihin İstanbullu bilemiyorum artık.

şeytan diyo aç laptopları eş zamanlı hesap açtır o siteye otomasyonu kur full konu açsın siteyi çökert yarım saatte :D
Açamıyorsun, o kadar rahat bir forum değil orası. Hesap açmana manuel onay süreci vardı en son, gerçek güvenilir bilgiler yoksa spam gibiyse red yiyor, aynı IP den çoklu hesap açmanı da zaten otomatik engelliyorlar. Açtığın konuları da zaten ilk moderatör onaylıyor.

Yani yapabiliyorsan yap 😀

Açamıyorsun, o kadar rahat bir forum değil orası. Hesap açmana manuel onay süreci vardı en son, gerçek güvenilir bilgiler yoksa spam gibiyse red yiyor, aynı IP den çoklu hesap açmanı da zaten otomatik engelliyorlar. Açtığın konuları da zaten ilk moderatör onaylıyor.

Yani yapabiliyorsan yap 😀
şuan bi proje ile ugrasıyorum, cloudflare ı aşmayı başardım ve robot kontrollerinide geçiyor elle otomatik tarayıp taleplere göre hareket ediyor, tüm detayları vermicem burda ama güven bana istesem 4 laptopla orayı paramparça ederim

şeytan diyo aç laptopları eş zamanlı hesap açtır o siteye otomasyonu kur full konu açsın siteyi çökert yarım saatte :D
valla başımı agrıttı o site sinirden

Şive sanal ortamda olmaz şive ağızda olur. Birisi şiveli yazıyorsa bilerek yapıyordur. Ama şiveli konuşmak pek elde olan birsey degil doğrudan ağızdan çıkıyor. Yazdığımız şeyler ise ağızdan değil doğrudan zihinden geliyor ya da benim ağız malatyali zihin İstanbullu bilemiyorum artık.
yoo ben bazen yazıyom yazı olarakda şiveyi 🤣 🤣

Şikayetim yok. Çoğu zaman uzun yazınca yapayzekaya düzelt butonuna tıklarım. :D
Ne hikmetse 1 - 2 kez trollükden hafif ceza yemişim yazım kurallarından değil.

Zebanili konular açmıştım.

benim forumumu benim kurallarım kafasında takılıyorlar mesala misafirliğe gitsen ev sahibinin kurallarıa uyman beklenir değil mi adam sana pull thirty one dese onu yapmanı ister kulağa ne kadar saçma gelse de,öyle düşün

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,245,570
Üyeler
204,747
Son üye
Kryzen.
Geri