Serhat_
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 124
aile hekiminde muayene olunca askerlik başvurun açılıyor ve başvuruyu tamamlayabiliyorsun direk yani muayenenin tecille alakası yok. e devlet üzerinden erteleme seçeneğinin direk çıkması gerekiyor normaldeAskerlik şubesine gittim kadın başından savdı aile hekimine git diye ama emin olamadım bilen biri yazsın lütfen stres oldum
İşte seçenek çıkmadı yada ben görmedim sağlık ocağından muayene olduktan sonra tecil hakkım var mıaile hekiminde muayene olunca askerlik başvurun açılıyor ve başvuruyu tamamlayabiliyorsun direk yani muayenenin tecille alakası yok. e devlet üzerinden erteleme seçeneğinin direk çıkması gerekiyor normalde
Aradım var diyorlar ama emin olmak istiyorum yksye çalışıyorum askerlik çok kötü olur şimdiaile hekiminde muayene olunca askerlik başvurun açılıyor ve başvuruyu tamamlayabiliyorsun direk yani muayenenin tecille alakası yok. e devlet üzerinden erteleme seçeneğinin direk çıkması gerekiyor normalde
var diye biliyorum ama en doğrusunu yine askerlik şubesinden öğrenirsinİşte seçenek çıkmadı yada ben görmedim sağlık ocağından muayene olduktan sonra tecil hakkım var mı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Aradım var diyorlar ama emin olmak istiyorum yksye çalışıyorum askerlik çok kötü olur şimdi
askerliğin en tatlı dönemindesin kardeşim plakaya düşünce su gibi akıp geçiyor taa ki 1 ay kalana kadar. sonrası geçmek bilmiyorBen lise diplomam ile gitmiştim askerlik şubesine 2 yıl öyle tecil ettirdim şuan askerdeyim 2 ay 20 küsür günüm kaldı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sormak istediğin bir soru varsa söyliyeyim
1 aydıe kamuflaj giymiyorum kara kuvvetlerindeyim temizlik yapıyoruz çay taşıma vs ama akıyor gerçekten acemi hiç akmıyorduaskerliğin en tatlı dönemindesin kardeşim plakaya düşünce su gibi akıp geçiyor taa ki 1 ay kalana kadar. sonrası geçmek bilmiyor![]()
acemi bambaşka bir mevzu ya allah bir daha yaşatmasın. kamuflaj giymemek çok büyük bir nimet1 aydıe kamuflaj giymiyorum kara kuvvetlerindeyim temizlik yapıyoruz çay taşıma vs ama akıyor gerçekten acemi hiç akmıyordu