Rx9070xt İçin Ekran Tutucuya Gerek Varmı?

Reaksiyon skoru
17
Zaten ucuz bir şey normalde direkt alırdım fakat kasamın altında fanlar var o yüzden GPU Tutucu için yer yok aslında mutlaka al vb. derseniz sanırım farklı bir versiyonu varmış ona bakıcam

illa alttan olandan olmak zorunda değil de kasaın fotosunu atar mısınız?

Ekran karti vidalarina monte edilen türde var benimki.oyle hatta kutusundan çıktı. Hem estetik hem koruyucu duruyor

50 100 liraya al bir şeyler hafif 9070xt yok zaten

ekran kartı içinden çıktı benim de ekran kartı tarafından tutturulan öyle bakabilirsin ben onu kullanamdım gamepower ın hem cpu gpu sıcaklıgı gösteren hem rgbli desteği var ondan aldım taktım onu da alabilirsin

2 fanlıda olsa ben koyuyorum hocam uzun süre kullanımda bükülüyor arkadaşlara da tavsiye ediyorum ayrıca 3 boyutlu baskıyla yaptıkları uygun fiyatlı oluyor işinize yarar estetik olarakta güzel durur

illa alttan olandan olmak zorunda değil de kasaın fotosunu atar mısınız?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

arkadaşlar peki o kasanın altına yapılan değilde diğer türlü olan gpu tutuculardan bi öneri yaparmısınız hangisini alayım

Ekler

• 14943.webp
    14943.webp
    895.6 KB · Hit: 17
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

arkadaşlar peki o kasanın altına yapılan değilde diğer türlü olan gpu tutuculardan bi öneri yaparmısınız hangisini alayım
Alttan olandan da alsanız, alttaki fanların vida yerine denk gelen yere koyarsanız herhangi bir problem olmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,244,944
Üyeler
204,563
Son üye
HamsiliKetcAPPP
Geri