Radeon RX 7800 XT'den 5080 Geçilir mi?

EmreOFLU

80+
Reaksiyon skoru
93
7800 xt'den 5080 geçilir mi? mevcut ekran kartımdan çok memnun değilim. her zaman crash atıyor güncellemelerini yapmama rağmen satmayı bile düşünüyorum şu an. 5080 almak istiyorum geçilir mi sizce? alırsam uyumlu olur mu sistemime.
Sistem bu

AMD Ryzen 7 7800X3D
WD Blue WD20EZBX 2TB
Thermalright Frozen Horizon 360
ASUS Tuf Gaming B650M-E WiFi 6400MHz
ASUS Radeon TUF RX 7800 XT
XPG Lancer RGB 16GB 5200MHz X2,
Kingston NV2 1TB NVMe

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
güç kaynağın da 750w ve üzeriyse mantıklı

psu yeterlı mı ona dıkkat edın.

7800 xt'den 5080 geçilir mi? mevcut ekran kartımdan çok memnun değilim. her zaman crash atıyor güncellemelerini yapmama rağmen satmayı bile düşünüyorum şu an. 5080 almak istiyorum geçilir mi sizce? alırsam uyumlu olur mu sistemime.
Sistem bu

AMD Ryzen 7 7800X3D
WD Blue WD20EZBX 2TB
Kingston NV2 1TB NVMe
PSU yeterliyse çağ atlarsın kral

1791458387336.webp

şöyle hata alıyorum devamlı çözemiyorum youtube'da izlemediğim video kalmadı abi hiç bir güçlendirmede yapmadım normal ayarında kullanıyorum ekran kartımı ama çözemiyorum bir önceki güncellemeye bile aldım belki onda sorundur diye. Yine aynı sorun devam ediyor değiştirmek istiyorum artık. 5080 ekran kartında bir marka önemi var mı şunu al falan diye.

Bu oyunları oynuyorum sadece
cs2
apex legends
chivalry 2
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kasa'da bu içine sığarma sizce? ASUS A21 Temperli Cam USB 3.0 mATX Mesh Siyah Mid Tower Kasa

Sistem bu

AMD Ryzen 7 7800X3D
WD Blue WD20EZBX 2TB
Kingston NV2 1TB NVMe
Geçilir mi diye sorulması hata RTX 5080 GALAX EXG var KRALDIR KRAL.

Alıntıyı görüntüle

şöyle hata alıyorum devamlı çözemiyorum youtube'da izlemediğim video kalmadı abi hiç bir güçlendirmede yapmadım normal ayarında kullanıyorum ekran kartımı ama çözemiyorum bir önceki güncellemeye bile aldım belki onda sorundur diye. Yine aynı sorun devam ediyor değiştirmek istiyorum artık. 5080 ekran kartında bir marka önemi var mı şunu al falan diye.

cs2
apex legends
chivalry 2

kasa'da bu içine sığarma sizce? ASUS A21 Temperli Cam USB 3.0 mATX Mesh Siyah Mid Tower Kasa
kral 5080 in 100 bin tl olduğunu biliyon dimi bosa hayal kırıklığına uğrama diye diyom. bence geçilir mi geçilir üstüne 6 7 yıl kafan rahat

Alıntıyı görüntüle

cs2
apex legends
chivalry 2

Sistemin diğer parçalarını kontrol edin kablolamaya dikkat edin daishy chain olmasin. Bios chiptset ne varsa güncelleyin bu hata sadece ekran kartindan kaynaklanmiyor sistemde herhangi bir ornegin ramde kararsızlık varsa dahi bu hatayi alirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,217
Üyeler
204,646
Son üye
roronoanebi
Geri