🔥İndirim PC Hocası Vade Farksız 9 Taksit Sistemler

1791449317097.webp
Arkadaşlar herkese selam, 1 ay önce bu forumdan keşfedşp 9070xt'li sistemi 9 taksitle aldım satın almadan önce her ne kadar PC HOCASI referansı olsa da satıcının yorumları pek iyi değildi yine de hem amazona hem de pc hocasına güvenerek sipariş ettim ürün kutularıyla beraberbelirtilidği gibi geldi ürünlerle ilgili bir sıkıntı yaşamadım ancak kargonerdeyse 10 günde geldi. fiyatları son 1 ayda takip edemedim ama benim sistemimin fiyatı baya artmış olmasına rağmen hemen tükenmiş ben alırken de 2 gün içerisinde tükenmişti. 9 taksit baya avantajlı ilgilenen arkadaşlara reeferans olması için fiyatları bırakıyorum. buradan almayacaksanız da kesinlikle forumu takip edin çok faydalı.
1791449642694.webp

Dün aksam sordum gören olmadı galiba 5070 olan sistem + 16gb ram ile alınır mı 9 taksit ile ?

Dün aksam sordum gören olmadı galiba 5070 olan sistem + 16gb ram ile alınır mı 9 taksit ile ?
hocam bence vade farksız 9 taksit olayı çok avantajlı 9 ay sonra sistemin bu fiyatta kalması çok zor, kalsa bile enflasyon var bütçenizi aşacaksa rami sonra da alabilirsiniz 5070 asla üzmez sizi

2 fotoğraf var birinde reaper yazıyor o tamam belli zaten. Diğerinde asrock yazıyor sadece.

Anlamadığım bir şey daha var niye 2 tane farklı fotoğraf var?
kanka Asrock Taichi'ymiş. KAÇIRDIK
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

alınır hocam. fiyatı iyi sistemlerin 9 taksit ile

364 bin kişi takip ediyor alabileceğini mi sanıyorsun? Tek tek sistem atarak adam uyguna satmış olmuyor.

Alıntıyı görüntüleArkadaşlar herkese selam, 1 ay önce bu forumdan keşfedşp 9070xt'li sistemi 9 taksitle aldım satın almadan önce her ne kadar PC HOCASI referansı olsa da satıcının yorumları pek iyi değildi yine de hem amazona hem de pc hocasına güvenerek sipariş ettim ürün kutularıyla beraberbelirtilidği gibi geldi ürünlerle ilgili bir sıkıntı yaşamadım ancak kargonerdeyse 10 günde geldi. fiyatları son 1 ayda takip edemedim ama benim sistemimin fiyatı baya artmış olmasına rağmen hemen tükenmiş ben alırken de 2 gün içerisinde tükenmişti. 9 taksit baya avantajlı ilgilenen arkadaşlara reeferans olması için fiyatları bırakıyorum. buradan almayacaksanız da kesinlikle forumu takip edin çok faydalı.Alıntıyı görüntüle
Sistemden görsel atabilir misiniz?

Bu devirde ihtiyacın varsa bugün aldığını yarın bulamaz hale geldik, ekstra bir 16gb ram alırsan sonrasında çok güzel sistemin olur

pc hocasına hiç yakıltıramadım bu fiyatta bu pc ne üstüne ryzen 7 5700 ryzen 5 5600 ile aynı fps i veriyor. yt deki performans videolarına baktım neredeyse aynılar . 5600 çok kullanılıyor diye daha cok optimize ediyorlar herhalde

Ekler

• IMG_0467.webp
    IMG_0467.webp
    49.5 KB · Hit: 30
Ben game garajın 5080 li sistemini haziran içinde 115k ya sipariş vermiştim. sonra iptal edip 5070ti olanını 92k ya almak daha mantıklı dedim. ancak ben iptal edene kadar 5070ti stoğu bittiği için alamamıştım. önceki pch sistemlerden 5070ti modeli 108k ödedim. kasımda beklenen indirim gelmezse daha da artacak maliyeti. bence ihtiyacı olan alsın. ama benim aldığım sistemde anakart b850 yerine b840 gelmişti. firma ile görüşünce hatalarnı giderdiler problemsiz kullanıyorum şu anda. yine de sistemi gelenler özellikle kablolamayı kontrol ettikten sonra güç versinler. anakart üzerindeki işlemci güç girişi kasanın üstteki fanların içinde duruyordu

kanka Asrock Taichi'ymiş. KAÇIRDIK

alınır hocam. fiyatı iyi sistemlerin 9 taksit ile
Taichi olduğuna emin misin hocam? Kim dedi 😁

2 fotoğraf vardıya ben sordum pchocasına ilk fotoğraf doğruymuş yani asrock var.

Bu devirde ihtiyacın varsa bugün aldığını yarın bulamaz hale geldik, ekstra bir 16gb ram alırsan sonrasında çok güzel sistemin olur
Katılıyorum, arkadaşa vatandan 32gb 9070xt sistem dizdik. 2 gün sonra sipariş verelim dedik 10k zam geldi :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,051
Üyeler
204,601
Son üye
saplakcimami
Geri