Türkçe Dil Desteği Olmayan Oyunu Almayın

kskral00

80+
Reaksiyon skoru
24
Arkadaşlar, artık oyun satın alırken sadece grafiklerine, oynanışına veya inceleme puanlarına bakmamak gerekiyor. Türkçe dil desteği olmayan oyunları satın almamamız gerektiğini düşünüyorum.Türkiye'de ciddi bir oyuncu kitlesi olmasına rağmen birçok yapımcı Türkçe dil desteğini hâlâ görmezden geliyor. Biz de bu oyunları satın almaya devam ettikçe firmaların Türkçe desteği eklemek için bir motivasyonu olmayacaktır.Satın almayarak tepkimizi göstermek, geliştiricilere ve yayıncılara Türkçe dil desteğinin bizim için önemli olduğunu göstermenin en etkili yollarından biri.Türkiye'de milyonlarca oyuncu olmasına rağmen bazı oyun firmaları hâlâ Türkçe dil desteğini önemsemiyor. Biz de her çıkan oyunu satın almaya devam ettiğimiz sürece bu durum değişmeyecek.Artık tepkimizi göstermenin zamanı geldi. Türkçe dil desteği olmayan oyunları satın almayalım ve firmalara Türk oyuncuların da dikkate alınması gerektiğini gösterelim. Ben bile gta5 yıllar sonra oynadım TR yaması olmasa oynamazdım geçen yıl oynayıp hikayesini bitirdim bilmiyordum tr yaması oldunu :)

29971.webp

Türkçe oyunların gelmesi güzel hoş ama arada ingilizce oyun oynamaktan zarar gelmez bence ingilizceyi geliştirmiş oluruz ne güzel :D

Türkçe oyunların gelmesi güzel hoş ama arada ingilizce oyun oynamaktan zarar gelmez bence ingilizceyi geliştirmiş oluruz ne güzel :D
ingilizcesi iyi olan oynasın'da bir oyun içinde ingilizce ögenmek saçma geliyo bana avrupalılar dünyayı gezmek için dil ögreniyor dünyanın ana dili ingilizce ama yinede ögreniyolar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,408
Üyeler
204,706
Son üye
njkkjknkn
Geri