❌İndirim Bitti! Aula F108 Pro Reaper Switch Rgb Mavi Gaming Klavye Sepette 2.299,00 TL

Kullanıyorum güzel klavye tavsiyesi ederim. TR ye gelirse keychron Q6 HE alıp klavye serüvenimi sonladıracağım

Adam videoyu paylaşalı ne kadar oldu direk bitirmişler🥲

full size klavye arayanlar derneği kuralım. bende aynı arayıştaydım aldım bir tane
Ben numpadlere tuş ataması yapıyorum o yüzden eksikliği çok problem yaratıyor ya özellikle discord da falan. Mecburi full size alıyorum o yüzden. 75 alayım dedim temmuzdaki hawk hk410 lardan aldım bir tane ve çok problem yaşadım numpad olmadığından

Geçenlerde N11 de 3200 civarına almıştım gayet iyi bir klavye sorunsuz kuaniyprum yedek yapasım geldi 1 tane daha alıp
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Full isteyenler için ideal kaçırmayın

Geçenlerde N11 de 3200 civarına almıştım gayet iyi bir klavye sorunsuz kuaniyprum yedek yapasım geldi 1 tane daha alıp
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Full isteyenler için ideal kaçırmayın
full istemesem bile kaçmaz bu fiyata :D

Logitech Wave Keys kullanıyorum arada mekanik klavye isteği geliyordu iyi oldu

Son düzenleme:
güzel ürünmüş buda incelemesi varmış bi bakayım.
mirabox kalitesinden emin değilim ama hi75c pro güzel ama stokda yok bayadır renkleri ve kablosuz modeli sordugumda 1 haftaya gelir dediler ay geçti :D

mirabox kalitesinden emin değilim ama hi75c pro güzel ama stokda yok bayadır renkleri ve kablosuz modeli sordugumda 1 haftaya gelir dediler ay geçti :D
Evet stream decklerinden şikayet varmış bayağı kaliteli ürünleri yok sanırım. FP olarak idare ediyor gibi göründü araştırınca. Valla bende metal kasa istiyodum fakat 75 kullanıyorum 2 yıldır pek memnun değilim o yüzden f108pro aldım bakalım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,503
Üyeler
204,733
Son üye
mticrayzen4
Geri