Ben numpadlere tuş ataması yapıyorum o yüzden eksikliği çok problem yaratıyor ya özellikle discord da falan. Mecburi full size alıyorum o yüzden. 75 alayım dedim temmuzdaki hawk hk410 lardan aldım bir tane ve çok problem yaşadım numpad olmadığındanfull size klavye arayanlar derneği kuralım. bende aynı arayıştaydım aldım bir tane
Videoyla birlikte başladı zaten o şekilde ayarlandı.Adam videoyu paylaşalı ne kadar oldu direk bitirmişler![]()
full istemesem bile kaçmaz bu fiyataGeçenlerde N11 de 3200 civarına almıştım gayet iyi bir klavye sorunsuz kuaniyprum yedek yapasım geldi 1 tane daha alıp
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Full isteyenler için ideal kaçırmayın
güzel ürünmüş buda incelemesi varmış bi bakayım.Hi75C Pro Kablosuz (stok gelirse tabi) veya f75 alacaktım normalde indirim güzel çektim bi tane f108
https://ulugames.com.tr/products/mirabox-k1pro-mekanik-stream-deck-klavye şu klavye nasıldır varmı bilgisi olan
mirabox kalitesinden emin değilim ama hi75c pro güzel ama stokda yok bayadır renkleri ve kablosuz modeli sordugumda 1 haftaya gelir dediler ay geçtigüzel ürünmüş buda incelemesi varmış bi bakayım.
Evet stream decklerinden şikayet varmış bayağı kaliteli ürünleri yok sanırım. FP olarak idare ediyor gibi göründü araştırınca. Valla bende metal kasa istiyodum fakat 75 kullanıyorum 2 yıldır pek memnun değilim o yüzden f108pro aldım bakalım.mirabox kalitesinden emin değilim ama hi75c pro güzel ama stokda yok bayadır renkleri ve kablosuz modeli sordugumda 1 haftaya gelir dediler ay geçti![]()