R7 7800x3d Amazondan Alınır mı?

Daha 2-3 gun once Ryzen 7 9850X3D (TRAY) aldim, GAMER-MARKET saticisindan, Hepsiburada uzerinden, zaten bu tarz isim salmis ve artik urun yelpazesi genislemis az ve bilindik saticilar var. Onlardan da bence urun alabilirsiniz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

DFS, Magic gibi yerlerden de bu yuzden alisveris yapilabilir diye dusunuyorum.
Bu benim kendi tercihim gerekirse bir kaç bin fazla verip ya pazaryerinin sahibinden yada güvenilir satıcılardan ( pc için vatan,incehesap,itopya vs) almayı tercih ederim. Özellikle sıfırdan sistem toplayanlara tavsiye ederim en azından bir sıkıntı olduğunda karşınızda muhatap bulursunuz.

Bu benim kendi tercihim gerekirse bir kaç bin fazla verip ya pazaryerinin sahibinden yada güvenilir satıcılardan ( pc için vatan,incehesap,itopya vs) almayı tercih ederim. Özellikle sıfırdan sistem toplayanlara tavsiye ederim en azından bir sıkıntı olduğunda karşınızda muhatap bulursunuz.
Tersini degil fakat muhattap kismini yanlis buluyorum artik hic bir satici veya pazar yeri eskisi gibi degil, muhattap buldunuz diyelim hic olumlu gecmedigide oluyor, teknoloji nasil sanssa buda tamamen sans bence. 25K'ya almistim gidipte 5K daha vermem sahsen.

hocam dfs bilgisayar güvenilir bende ordan aldım her sorunda ilgililer kısacası

hocam dfs bilgisayar güvenilir bende ordan aldım her sorunda ilgililer kısacası
Puanlari hic dusuk gormedim bence işlerini iyi yapan bir satici. Garanti konusunda da yardimci olacaklarini düşünüyorum.

Tersini degil fakat muhattap kismini yanlis buluyorum artik hic bir satici veya pazar yeri eskisi gibi degil, muhattap buldunuz diyelim hic olumlu gecmedigide oluyor, teknoloji nasil sanssa buda tamamen sans bence. 25K'ya almistim gidipte 5K daha vermem sahsen.
İadeden bahsediyorum hepsiburada ve amazondan ne kadar ürün aldıysam hepsinin koşulsuz şartsız iadesini kabul ettiler hatta bana asus resmi satıcıdan mı amazon satıcısı mı dersen gene gider amazon satıcısından alırım. Kendi ürünlerini satan firmalar bile sıkıntı çıkartabiliyor. (Asusu örnek olarak verdim) Özellikle sıfırdan sistem toplayanlarda parçaların sorunsuz olması çok önemli bazen 2 ayda sistem toplayanlar oluyor indirim peşinde koşuyorlar bu yüzden 2 ay sonra işlemcinin bozuk olduğunu farkederse iadesi pekte mümkün olmuyor yasal süre 14 gün. Bu yüzden iadeden ziyade ürünün sorunsuz sıfır kullanılmamış gelmesi önemli sonuçta kutusuz işlemci alıyoruz burada tek kriter satıcıya güven.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,376
Üyeler
204,696
Son üye
Nymph
Geri