2 ay önce vatandan aldım alınca sadece kutuyu açıp içine baktım ve geri koydum kapattım PC toplayamadigin için takmadım denemedim.
Hazır PC aldığım için boşa çıktı bu şekilde satacağım kaç TL ye satayım ne kadar eder İstanbuldayım
2 ay önce vatandan aldım alınca sadece kutuyu açıp içine baktım ve geri koydum kapattım PC toplayamadigin için takmadım denemedim.
Hazır PC aldığım için boşa çıktı bu şekilde satacağım kaç TL ye satayım ne kadar eder İstanbuldayım
Hocam şuan satılır mı bu ekran kartı , altın gibi sıçrayarak gidiyor, dün akşam da 9070 XT harici 9000 serisine zam geldi, ister istemez 9070 Xt de zamlanıyor ayak uydurmak için , hele firmalar bir kaç el daha zamlasınlar , aldığınız fiyata veya pahalıya satarsınız bu gidişle .
o kartı satabileceğin maks fiyat şahsi görüşüm 42 43 sıfırının 7 8 altı gayet makul alıcı da taksitten vazgeçip peşin vericek sonuçta öyle düşünmek lazım