Xfx 9070 XT Swift Kaça Satmalıyım ?

oguzex

80+
Reaksiyon skoru
17
2 ay önce vatandan aldım alınca sadece kutuyu açıp içine baktım ve geri koydum kapattım PC toplayamadigin için takmadım denemedim.
Hazır PC aldığım için boşa çıktı bu şekilde satacağım kaç TL ye satayım ne kadar eder İstanbuldayım

Ekler

• 25031.webp
    25031.webp
    730.5 KB · Hit: 38
2 ay önce vatandan aldım alınca sadece kutuyu açıp içine baktım ve geri koydum kapattım PC toplayamadigin için takmadım denemedim.
Hazır PC aldığım için boşa çıktı bu şekilde satacağım kaç TL ye satayım ne kadar eder İstanbuldayım
sıfırı 55 senin üründe 40 bine gider

Sıfırı 55 ise ben 48e satardım herhalde bilemedim.

40-42k min veren cıkar mı o ayrı

Hocam şuan satılır mı bu ekran kartı , altın gibi sıçrayarak gidiyor, dün akşam da 9070 XT harici 9000 serisine zam geldi, ister istemez 9070 Xt de zamlanıyor ayak uydurmak için , hele firmalar bir kaç el daha zamlasınlar , aldığınız fiyata veya pahalıya satarsınız bu gidişle .

AMD Radeon ekran kartlarına zam geldi: İşte yeni fiyatlar

Yazdığınız rakamlar öyle farkı ki 🤣

o kartı satabileceğin maks fiyat şahsi görüşüm 42 43 sıfırının 7 8 altı gayet makul alıcı da taksitten vazgeçip peşin vericek sonuçta öyle düşünmek lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,397
Üyeler
204,702
Son üye
Joshepf
Geri