Firefox Ahmet
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 261
- Bütçe
- 500
İşlemci ryzen 9700x soğutucu id cooling a410 dk
cooler masterin macunları kalitelidir mx6 7 nin modasi gectiİşlemci ryzen 9700x soğutucu id cooling a410 dk
Tfx ve tf9 stoğu bitmiş thermal grizzly hydronaut veya pullwark bold nasıl olur?Yıllardır arctic mx6 ve mx7 kullanmış biri olarak artık ne mx6 yı nede mx7 yi tavsiye edebilirim. Bu benim görüşüm
Çünkü gördüğüm şey; çabuk kuruyolar. Sürme kıvamı her ne olursa olsun. Bir dönem zırt pırt macun değiştirme hobisi gelmişti çünkü çok kolayıma geliyordu. 1-2 ay sonra bi bakıyorum işlemci ihs yüzeyinin yarısı gözükmeye başlamış
thermal grizzly ise aylarca hiç kurumadan devam etti hatta söktüğümde ihs ve bakır yüzey pürüzsüz çıktı. Ama onuda önermiyorum çünkü bende kryonaut modeli ihsde aşınma yaptı (evet ciddiyim)
Thermalright tf serisinden birine bakabilirsin tf8 mi tfx mi tf9 mu artık
Karar yine kullanıcının elbette. Bu benim yaşadığım deneyim![]()
Tfx ve tf9 stoğu bitmiş thermal grizzly hydronaut veya pullwark bold nasıl olur?
profixelektronik.net
Ben de sıkı takipteyim ama daha çok ekran kartı tarafında takip ediyorum, işlemciye tükürsem kaliteli macunla 4 derece farkediyor. Ürün de görece yeni olunca pump out olur mu olmaz mı daha tam belli değil gene de gördüğüm kadarıyla hemen pump out olacak gibi de durmuyor. Fiyatı inanılmaz rekabetçi bu aradaBu macunu öneririm şuanlık performansından memnunum kullanım süremde de bir düşüş görmedim.
Arkadaşlar sıvı soğutucum ile birlikte gelen Arctic MX-6 termal macun çok azaldığı için yeni bir macun arayışına girdim. Piyasaya yeni çıkan macunları incelerken gözüme bu arkadaş takıldı. Bilindik pek çok markanın pahalı termal macunlarından daha iyi sonuçlar veriyordu. Ürünü hiç tecrübe etmediğim için forumda kullanan var mı diye baktım. Forumda adı bile geçmemiş. Hal böyleyken ürünü satın alıp kendim denemek istedim. Elimde çok alternatif olmasa bile 3 farklı macunla kıyaslayabildim. Sonuçlar cidden beni çok şaşırttı. Eğer kısa sürelerde pump-out gibi bir durumla karşılaşmazsam yeni...
- Dentista
- Cevap: 2
- Forum: Kullanıcı İncelemeleri ve Rehberleri
Gpu kanadında galax hof black 5070 ti kullanıyorum ikinci el almıştım aldığım gün ptm taktirdım sadece işlemci için bakıyorum şuanlıkAdı bilinen popüler macunların hepsi en fazla +/- 2c fark ediyor. O yüzden f/p oranı hangisi iyiyse onu tercih edin. Marka taraftarlığına ya da nefretine gerek yok. Genelde indirimlerle en iyi FP oranı Arctic macunlar verdi, o yüzden tercih etmenizde bir sakınca yok. Fakat konuda HY-P17 tavsiye edilmiş. O macun özelinde şunu söylemem lazım, GPU tarafında en başarılı ve pump-out oranı en düşük ürün. O yüzden gelen bakım yapıp GPU macunu da yenileyecekseniz tercih edebilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle