Termal Macun Öneriniz Varmı?

işlemci için arctic mx7 olabilir, ekran kartı için tavsiye etmesem de işlemci için arctic macunlar gayet iyi

Yıllardır arctic mx6 ve mx7 kullanmış biri olarak artık ne mx6 yı nede mx7 yi tavsiye edebilirim. Bu benim görüşüm

Çünkü gördüğüm şey; çabuk kuruyolar. Sürme kıvamı her ne olursa olsun. Bir dönem zırt pırt macun değiştirme hobisi gelmişti çünkü çok kolayıma geliyordu. 1-2 ay sonra bi bakıyorum işlemci ihs yüzeyinin yarısı gözükmeye başlamış

thermal grizzly ise aylarca hiç kurumadan devam etti hatta söktüğümde ihs ve bakır yüzey pürüzsüz çıktı. Ama onuda önermiyorum çünkü bende kryonaut modeli ihsde aşınma yaptı (evet ciddiyim)

Thermalright tf serisinden birine bakabilirsin tf8 mi tfx mi tf9 mu artık

Karar yine kullanıcının elbette. Bu benim yaşadığım deneyim 👍

Yıllardır arctic mx6 ve mx7 kullanmış biri olarak artık ne mx6 yı nede mx7 yi tavsiye edebilirim. Bu benim görüşüm

Çünkü gördüğüm şey; çabuk kuruyolar. Sürme kıvamı her ne olursa olsun. Bir dönem zırt pırt macun değiştirme hobisi gelmişti çünkü çok kolayıma geliyordu. 1-2 ay sonra bi bakıyorum işlemci ihs yüzeyinin yarısı gözükmeye başlamış

thermal grizzly ise aylarca hiç kurumadan devam etti hatta söktüğümde ihs ve bakır yüzey pürüzsüz çıktı. Ama onuda önermiyorum çünkü bende kryonaut modeli ihsde aşınma yaptı (evet ciddiyim)

Thermalright tf serisinden birine bakabilirsin tf8 mi tfx mi tf9 mu artık

Karar yine kullanıcının elbette. Bu benim yaşadığım deneyim 👍
Tfx ve tf9 stoğu bitmiş thermal grizzly hydronaut veya pullwark bold nasıl olur?

Tfx ve tf9 stoğu bitmiş thermal grizzly hydronaut veya pullwark bold nasıl olur?

Thermal grizzlyde o 2 modeli bilmiyorum ama kryonaut en azından işlemci yüzeyinde bende noktasal bir aşınma yaptı onu tecrübe ettim bunu bilir söylerim. Her macunu öyle değildir belki ama eskiden kryonautta böyle bi sorun yaşamamıştım

Yeni versiyonlarında kimyasal revizyon yaptılar sanırım oda buna sebep oldu bebde

Piyasanın yükselen yıldızı

Bu macunu öneririm şuanlık performansından memnunum kullanım süremde de bir düşüş görmedim.

Bu macunu öneririm şuanlık performansından memnunum kullanım süremde de bir düşüş görmedim.
Ben de sıkı takipteyim ama daha çok ekran kartı tarafında takip ediyorum, işlemciye tükürsem kaliteli macunla 4 derece farkediyor. Ürün de görece yeni olunca pump out olur mu olmaz mı daha tam belli değil gene de gördüğüm kadarıyla hemen pump out olacak gibi de durmuyor. Fiyatı inanılmaz rekabetçi bu arada

@Trifact inceleme yapmıştı ordan bak tercih et. Buraya sorarsan çoğu mx 6 7 der papağan gibi.

Adı bilinen popüler macunların hepsi en fazla +/- 2c fark ediyor. O yüzden f/p oranı hangisi iyiyse onu tercih edin. Marka taraftarlığına ya da nefretine gerek yok. Genelde indirimlerle en iyi FP oranı Arctic macunlar verdi, o yüzden tercih etmenizde bir sakınca yok. Fakat konuda HY-P17 tavsiye edilmiş. O macun özelinde şunu söylemem lazım, GPU tarafında en başarılı ve pump-out oranı en düşük ürün. O yüzden gelen bakım yapıp GPU macunu da yenileyecekseniz tercih edebilirsiniz.

cpue9fcEFZLfoPLid7Ei8L-1920-80.png.webp

Adı bilinen popüler macunların hepsi en fazla +/- 2c fark ediyor. O yüzden f/p oranı hangisi iyiyse onu tercih edin. Marka taraftarlığına ya da nefretine gerek yok. Genelde indirimlerle en iyi FP oranı Arctic macunlar verdi, o yüzden tercih etmenizde bir sakınca yok. Fakat konuda HY-P17 tavsiye edilmiş. O macun özelinde şunu söylemem lazım, GPU tarafında en başarılı ve pump-out oranı en düşük ürün. O yüzden gelen bakım yapıp GPU macunu da yenileyecekseniz tercih edebilirsiniz.

Alıntıyı görüntüle
Gpu kanadında galax hof black 5070 ti kullanıyorum ikinci el almıştım aldığım gün ptm taktirdım sadece işlemci için bakıyorum şuanlık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,214
Üyeler
204,643
Son üye
realburak
Geri