Gaming Klavye Önerisi

Nötr0n

80+
Reaksiyon skoru
100
Cs ve lol oynuyorum genel olarak klavye önerisi istiyorum çok sesli olmaması gerekiyor bütçem fazla yok 3k üstü olmasın

Tuşları ışık geçirsin istiyorsanız Havit, gerek yok diyorsanız Aula'lardan tasarımı hoşunuza gideni alın.

Ayrıca manyetik istersen şu ürün var. Ama ses yalıtımı ile ilgili bir şey yok ve incelemesi de olmadığından, ses tarafında nasıldır bilmiyorum.

Manyetiğin avantajı tuş basım süresi ayarlayabiliyorsun. Yani tuşa dokunduğunda da algılayacağı şekilde yapınca, eğer malzeme kalitesi kötü değilse ses yapmaz. Ayrıca hem oyun hem yazımda kullanması çok konforlu. Bir kere manyetik alışınca mekanik klavyeler tuşlarına basması zor geliyor.

Eğer bütçe taksitle artıyorsa kendi kullandığım şu ürünü de öneririm. Amazon peşin fiyatına 6 ay taksit veriyor. Tüm klavyelerde tuşlar ışık geçiriyor. Sadece Feel limitli sürüm (anime kızı olan) tuşlarının harfleri tuş önlerinde ve Türkçe keycaps desteklemiyor. Ama ışık geçiriyor. Bu hem manyetik hem ses yalıtımı var, gayet güzel.

ışık geçirmesini istiyorum tuşların çünkü geceleri ışık kapalı oynarken yazı yazması zor oluyor, attığımız havit oldukça hoşuma gitti aslında ancak başka bir forumda yine sizin attığınız aula varken havit alınmaz demişler aulanın da tuşları ışık geçirmiyor. arada kaldık gerçekten

Bir ara trendyoldan indirim ile Attack shark r68 he klavye almıştım. Gayet memnunum bende cs oynuyorum. Ürün kalmamış akakçede gözükmüyor. Denk gelirse güzel klavye öneririm.

ışık geçirmesini istiyorum tuşların çünkü geceleri ışık kapalı oynarken yazı yazması zor oluyor, attığımız havit oldukça hoşuma gitti aslında ancak başka bir forumda yine sizin attığınız aula varken havit alınmaz demişler aulanın da tuşları ışık geçirmiyor. arada kaldık gerçekten
Bu PRO modeli Aula'lar gibi ses yalıtımıyla dolu, belki Kb884L ile kıyas yapmış olabilirler. PRO modeli biraz daha iyi. Hem ses yalıtımı var hem de kablosuz.

O yüzden forumda araştırırken PRO etiketi olup olmadığına bakın. Düz versiyonu ₺1500-1800 satılıyor. Aula F87 PRO ses yalıtımı vb. dolayı daha önde kalıyor ona göre. Ama bence KB884L PRO ile yakın sayılır. Aula'ların switch tarafında biraz daha iyi denilebilir. Gerçi Havit'de kırmızı güzel bir switch kullanıyor.

Bu PRO modeli Aula'lar gibi ses yalıtımıyla dolu, belki Kb884L ile kıyas yapmış olabilirler. PRO modeli biraz daha iyi. Hem ses yalıtımı var hem de kablosuz.

O yüzden forumda araştırırken PRO etiketi olup olmadığına bakın. Düz versiyonu ₺1500-1800 satılıyor. Aula F87 PRO ses yalıtımı vb. dolayı daha önde kalıyor ona göre. Ama bence KB884L PRO ile yakın sayılır. Aula'ların switch tarafında biraz daha iyi denilebilir. Gerçi Havit'de kırmızı güzel bir switch kullanıyor.
yapay zekayla da biraz konuştum da sanırm aulayı alacağım baya olumlu konuştu

ATK RS6 Air %68, ATK RS7 Air %75.

bu iksinden birini tercih edebilirsin. ikiside manyetik klavye sadece boyut farkı var. 68 de f tuşları yok.
Şahsen ben aldıktan sonra 1 hafta içinde Rapid trigger teknolojisiyle 1800 den 2200 eloya çıktım faceitte.

ATK RS6 Air %68, ATK RS7 Air %75.

bu iksinden birini tercih edebilirsin. ikiside manyetik klavye sadece boyut farkı var. 68 de f tuşları yok.
Şahsen ben aldıktan sonra 1 hafta içinde Rapid trigger teknolojisiyle 1800 den 2200 eloya çıktım faceitte.
kral o kadar bütçe olsa dükkan senin zaten. 3 liradan 1 kuruş fazla çıkmaz klavyeye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,314
Üyeler
204,678
Son üye
aaaas
Geri