Bu PRO modeli Aula'lar gibi ses yalıtımıyla dolu, belki Kb884L ile kıyas yapmış olabilirler. PRO modeli biraz daha iyi. Hem ses yalıtımı var hem de kablosuz.ışık geçirmesini istiyorum tuşların çünkü geceleri ışık kapalı oynarken yazı yazması zor oluyor, attığımız havit oldukça hoşuma gitti aslında ancak başka bir forumda yine sizin attığınız aula varken havit alınmaz demişler aulanın da tuşları ışık geçirmiyor. arada kaldık gerçekten
yapay zekayla da biraz konuştum da sanırm aulayı alacağım baya olumlu konuştuBu PRO modeli Aula'lar gibi ses yalıtımıyla dolu, belki Kb884L ile kıyas yapmış olabilirler. PRO modeli biraz daha iyi. Hem ses yalıtımı var hem de kablosuz.
O yüzden forumda araştırırken PRO etiketi olup olmadığına bakın. Düz versiyonu ₺1500-1800 satılıyor. Aula F87 PRO ses yalıtımı vb. dolayı daha önde kalıyor ona göre. Ama bence KB884L PRO ile yakın sayılır. Aula'ların switch tarafında biraz daha iyi denilebilir. Gerçi Havit'de kırmızı güzel bir switch kullanıyor.
kral o kadar bütçe olsa dükkan senin zaten. 3 liradan 1 kuruş fazla çıkmaz klavyeyeATK RS6 Air %68, ATK RS7 Air %75.
bu iksinden birini tercih edebilirsin. ikiside manyetik klavye sadece boyut farkı var. 68 de f tuşları yok.
Şahsen ben aldıktan sonra 1 hafta içinde Rapid trigger teknolojisiyle 1800 den 2200 eloya çıktım faceitte.