Öneri Şarjlı veya Şarjsız Tornavida Seti Önerisi

Evet şimdi gördüm onu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şarjlılar için gerek var mı binlerce lira vermeye ya? Aslında bence gerek yok da Xenon Smart çok güzel görünüyor :D Siyah olduğu için falan herhalde. Sizin bir öneriniz var mı şarjlı tornavida seti için? Fiyatını hak eden ve uygun olan?
Şarjlı olanlara o kadar para verilmez bana kalırsa. https://www.vatanbilgisayar.com/faz...demeli-4in1-sarjli-hassas-tornavida-seti.html Ben bunu almıştım temudan zamanında. 2 kez almak zorunda kalmıştım, ilki durduk yere bozulmuştu çünkü. Biraz hassas cihazlar. Neyse ki ucuza alıyorduk o zamanlar. Eğer bundan bulursanız 2. elde uyguna bırakan, alınabilir. 2k edecek bir ürün değil yani.

2-3 yıldır evde bir tornavida eksikliği yaşıyoruz biri de kalkıp alalım demedi ve ben artık alayım dedim. Şarjlılara baktım da hep 2 bin 3 bin civarlarında geziyor (Amazon). Aslında şarjlı olmalı mı gerek var mı bilmiyorum. Taş atıyorum da elim mi kopuyor sanki? Şarjsız da olabilir. Bosch'un gördüm aslında şarjsız bir tornavida seti 500-600 tl falandı. Aslında bütçem belli değil. Sadece en ucuz ama kalitesiz değil ve parçası çok (her işimi görebilecek parçalar) bir set olsa iyi olur. Bir tornavida setine binlerce lira vermeye gerek yok diye düşünüyorum. Şarjlı varsa eğer yine ucuz kaliteli bakabilirim.

Bahsini ettiğim Bosch Set
Hocam konudan bağımsız ne işle uğraşıyorsunuz çok merak ettim ne zaman foruma girsem ya cevaplarda ya konu açmış olarak görüyorum sizi çok aktifsiniz
2.linkteki şarjlı vidalamayı aldım bu sene başlarında ve bosch un vida matkap vs uçlarını aldım her işte de kullandım üzmedi öneririm ama cihazın kendi uçları felaket düzeyde kesinlikle kaliteli marka uç ile kullanılmalı yoksa kendi uçları ezilmeye yamulmaya çok müsait

Xenon Smart'ın mesela manuel tornavidası da var şarjlı olmayan ama fiyatı pahalı
sanırım bunun elektriklisi de düşük tork ayarı var diye iş görebilir emin değilim.
ben yine de manuel tercih ederdim elektrikli olanlarına hiç ihtiyaç hissetmedim.

bu arada bende bosch tornavida seti var bence kaliteli ama telefon için kullanacaksan zaten çok büyük de bendeki ultrabook telefonlarda kullanılan vidalardan kullanıyordu onu açamamıştım mesela.

ama koçtaştan vs alınan o masayı kurcağın zaman içinden çıkan vidalar baya uzun oluyor onun için elektrikli gerekli bence

edit:birkaç şey yazarken karışmış mesajı düzenledim

Son düzenleme:
Hocam konudan bağımsız ne işle uğraşıyorsunuz çok merak ettim ne zaman foruma girsem ya cevaplarda ya konu açmış olarak görüyorum sizi çok aktifsiniz
Henüz bir iş bulamadım. Malum, çağımızın işsizlik sorunu. Zamanımızı böyle geçirmeye çalışıyoruz ne yapalım :) Yoksa kafayı yeriz

https://app.hb.biz/ay3TMY8tysza https://app.hb.biz/oPMX6cfYQ1IB 2.linkteki şarjlı vidalamayı aldım bu sene başlarında ve bosch un vida matkap vs uçlarını aldım her işte de kullandım üzmedi öneririm ama cihazın kendi uçları felaket düzeyde kesinlikle kaliteli marka uç ile kullanılmalı yoksa kendi uçları ezilmeye yamulmaya çok müsait
Böyle kaba olanlar yani büyük olanlar ucuz ne hikmetse anlamadım valla :D

sanırım bunun elektriklisi da düşük tork ayarı var diye iş görebilir emin değilim.
ben yine de manuel tercih ederdim elektrikli olanlarına hiç ihtiyaç hissetmedim.
ama koçtaştan vs alınan o masayı kurcağın zaman içinden çıkan vidalar baya uzun oluyor onun için elektrikli gerekli bence
Ben de öyle düşünüyorum manuel yeter gibi yani öyle mobilya sök tak falan işimiz olmuyor hiç

millet zamanında temu dan 300 500 liraya keşke alsaymışım diyorum

Dostum anladığım kadarıyla evde arada kullanmak için alıyorsun sana önerim kesinlikle şarjlı alma
Bu şarjlı olanlar daha çok tamir işiyle uğraşan, sürekli tak çıkar yapanlar için iyi, ev işleri için gereksiz. Ayrıca şarjsız alacağın sana muhtemelen ömür boyu yetecekken şarjlıların bozulma riski vb de var. Şundan al geç derim

Dostum anladığım kadarıyla evde arada kullanmak için alıyorsun sana önerim kesinlikle şarjlı alma
Bu şarjlı olanlar daha çok tamir işiyle uğraşan, sürekli tak çıkar yapanlar için iyi, ev işleri için gereksiz. Ayrıca şarjsız alacağın sana muhtemelen ömür boyu yetecekken şarjlıların bozulma riski vb de var. Şundan al geç derim
Bak bu iyiymiş, https://www.pazarama.com/bosch-42-parca-hassas-vidalama-ucu-seti-p-6949509244857 Pazarama ilk sipariş kuponuyla (SELAM200) 497₺ ye gelir. Değerlendirilebilir.

2-3 yıldır evde bir tornavida eksikliği yaşıyoruz biri de kalkıp alalım demedi ve ben artık alayım dedim. Şarjlılara baktım da hep 2 bin 3 bin civarlarında geziyor (Amazon). Aslında şarjlı olmalı mı gerek var mı bilmiyorum. Taş atıyorum da elim mi kopuyor sanki? Şarjsız da olabilir. Bosch'un gördüm aslında şarjsız bir tornavida seti 500-600 tl falandı. Aslında bütçem belli değil. Sadece en ucuz ama kalitesiz değil ve parçası çok (her işimi görebilecek parçalar) bir set olsa iyi olur. Bir tornavida setine binlerce lira vermeye gerek yok diye düşünüyorum. Şarjlı varsa eğer yine ucuz kaliteli bakabilirim.

Bahsini ettiğim Bosch Set
Ben de seninle aynı kafadaydım, gerek yok diyordum ama eve aldığın en ufak tefek bir şey de bile, en kötü pc kasasında bile bi yerden sonra eziyet oluyor elle yapmak. mesela geçen kasa değiştirdim, şarjlı ile 15dk mı almadı :) Anneme mesela gittim çamaşır makinesi üstü raf seti aldım geçen, elle sıksam eziyet torku fulleyip bununla yapmam 15dk mı aldı :) Bu ürünü kullanıyorum gayet memnunum.

Bak bu iyiymiş, https://www.pazarama.com/bosch-42-parca-hassas-vidalama-ucu-seti-p-6949509244857 Pazarama ilk sipariş kuponuyla (SELAM200) 497₺ ye gelir. Değerlendirilebilir.
Bu benim attığımdan daha kaliteli görünüyor. Ayrıca pazarama koduyla da aynı fiyata geliyor. Sanırım bunu alacağım ya. Bana "ah keşke bu uç da olsaymış" dedirtecek bir ürün gibi de durmuyor. Cırcırlı mı bu ürün bilen var mı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben de seninle aynı kafadaydım, gerek yok diyordum ama eve aldığın en ufak tefek bir şey de bile, en kötü pc kasasında bile bi yerden sonra eziyet oluyor elle yapmak. mesela geçen kasa değiştirdim, şarjlı ile 15dk mı almadı :) Anneme mesela gittim çamaşır makinesi üstü raf seti aldım geçen, elle sıksam eziyet torku fulleyip bununla yapmam 15dk mı aldı :) Bu ürünü kullanıyorum gayet memnunum.

Elbette iş görüyordur ama ben bir tornavida için o parayı veremiyorum ya içimden gelmiyor vallahi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,419
Üyeler
204,707
Son üye
mrennn
Geri