Hangi Sıvı Soğutma Alınmalı

40KEREM

80+
Reaksiyon skoru
7
hem lga 1200 hemde am5 bir sıvı voğutma arıyorum
bu modeller arasında kaldım benim için ekran falan önemli değil önemli olan asla patlamasın ocypsu ve corsair in ne kadar garantisi olduğunu bilmiyorum tcmas ın 6 yıl garantisi var sizce hangisi alınmalı

hem lga 1200 hemde am5 bir sıvı voğutma arıyorum
bu modeller arasında kaldım benim için ekran falan önemli değil önemli olan asla patlamasın ocypsu ve corsair in ne kadar garantisi olduğunu bilmiyorum tcmas ın 6 yıl garantisi var sizce hangisi alınmalı
Enermax al indirimde olan 2500 lük ocypus var bu fiyatlar ne!? adamı söğüşlüyorlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bunun beyazıda gelmiş ve pek çok ürünün stoğu eklenmiş. Ayrıca nihayet kasa fanları ve tahtalı kasa modelide gelmiş.

Hala indirim devam ediyor sadece kalitesi önemli ise Gönül rahatlığıyla alabilirsin ve kasana sığıyor mu ona bak ve sıvı soğutmaya gerek varmı onu düşün

İşlemcin ne mesela

Enermax al indirimde olan 2500 lük ocypus var bu fiyatlar ne!? adamı söğüşlüyorlar

Hala indirim devam ediyor sadece kalitesi önemli ise Gönül rahatlığıyla alabilirsin ve kasana sığıyor mu ona bak ve sıvı soğutmaya gerek varmı onu düşün

İşlemcin ne mesela
şuanki işlemcimi5 10500 ama yeni sistemde 9800x3d gibi bir işlemci ile kullanıcam benim attıklarımdan hangisi iyidir? ucuz bir şey almak istemiyorum patlamasından korkuyorum

fıyata bakmıyacaksın hocam satıcıya markanın guvenılırlıgıne bakıcaksın. satıcı gamınggen sence oyle bır rısk alır mı gamınggen? musterının kotu bısey yazması adamları mahvedıyor onlar kalıtesız urunlerı koymazlar zaten 5 yıl boyunca bırebır degısım garantılıydı dıye bılıyorum ayrıyeten enermax guzel marka kolay kolay oyle bısey yapmaz twıttere yazarsın adamlara soversın tutusurlar.

Corsair Nautilus 360 kullanıcısıyım. 9800X3D CPU ile kullanıyorum ve fazlasıyla memnunum. Yüksek devirde fanları biraz sesli ama soğutma başarımı gayet iyi.
Enermax Liqmaxflo 360 sıvı soğutmayı da 9800X3D kullanıyorum. Birkaç derece daha sıcak çalışıyor ama daha sessiz fanlara sahip.
Montech Hyperflow soğutucular Apaltek üretimi. Enermax Apaltek üretimi. Corsair Nautilus Apaltek üretimi. Ocypus sıvı soğutucular da Apaltek üretimi. Farklı kalitelerde pompalar kullanıyor olabilirler. Kullandıkları pompalar hakkında detaylı bilgiye sahip değilim. Ama inceleme/karşılaştırma araştırınca hepsinin başarılı olduğu görülüyor.

şuanki işlemcimi5 10500 ama yeni sistemde 9800x3d gibi bir işlemci ile kullanıcam benim attıklarımdan hangisi iyidir? ucuz bir şey almak istemiyorum patlamasından korkuyorum
Dayı patlaması neredeyse imkansız gereksiz 5000 vermene gerek yok 2500-3000 bandına varken

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,503
Üyeler
204,733
Son üye
mticrayzen4
Geri