WhoCares
80+ Gold
- Katılım
- 25 Mart 2020
- Mesajlar
- 8,426
- Reaksiyon skoru
- 4,477
geçen seneki fiyatlar olsaydi of of ne renk olsa olurduGeçen sene olsa beyaz niye yok yazıyordu herkes![]()
geçen seneki fiyatlar olsaydi of of ne renk olsa olurduGeçen sene olsa beyaz niye yok yazıyordu herkes![]()
Bakma sen bazı ürünler ilginç bir şekilde geçen seneye göre bile ucuz.geçen seneki fiyatlar olsaydi of of ne renk olsa olurdu![]()
o zaman bu bir subliminal mesaj mı geliyor mu siyah indirimli sivi soğutmaBakma sen bazı ürünler ilginç bir şekilde geçen seneye göre bile ucuz.
o zaman bu bir subliminal mesaj mı geliyor mu siyah indirimli sivi soğutma![]()
![]()
Niye hep beyaz bu kampanyalar
oho paso beyaz sıvı soğutuculara geliyor indirim![]()
![]()
beklemede kalın güzel bir haberle dönebilirimbeyaz olması can sıktı
Anakart LCD ekranlı olmasa yapışırdım da bu anakartın ekranını kapatir
emeğine sağlık bekliyelim bakalım hacigül ü belki el atar@WhoCares @Ege_000 @Wolfszeit
Siz değerli kardeşlerimin isteğini satıcıya iletim ve Siyah modeli 9.799₺ ye düşürtebildim . Beyaz model hepsiburada destekli indirime girmiş siyah modelde en fazla çekebildikleri fiyat bu . İhtiyacı olan mantığına yatıyorsa bunu da değerlendirebilir.
Thermalright Trofeo Vision 360 Argb Black 360MM Intel-Amd Uyumlu Işlemci Sıvı Soğutucu
Alıntıyı görüntüle