Kulaklık markası ?PUBG CS:GO gibi oyunları oynuyorum. şarjör yenilerken ateş ederken ayak sesleri azalıyor iki oyunda da. Nasıl çözebilirim bu sorunu. Yardım ederseniz sevinirim
hyperx cloud silverKulaklık markası ?
Yeni mi aldın yoksa yeni mi olmaya başladıhyperx cloud silver
yaklaşık 1 2 haftadır var sorun 6 7 ay oldu kulaklığı en az.Yeni mi aldın yoksa yeni mi olmaya başladı
alalıyaklaşık 1 2 haftadır var sorun 6 7 ay oldu kulaklığı en az.
Garip , diğer platformda sıkıntı yok dimi , müzikte ve filmde chrome da falan ?yaklaşık 1 2 haftadır var sorun 6 7 ay oldu kulaklığı en az.
Mesaj otomatik birleştirildi:
alalı
yok youtube da video izlerken sıkıntı olmuyor. Ses ayarlarında neyi kontrol edebilirim ?Garip , diğer platformda sıkıntı yok dimi , müzikte ve filmde chrome da falan ?
Ses ayarlarını bi kontrol etmende fayda var , yada cs ayarlarını, güncelleme gelince bazen ayarlar sapıtıyor sıfırlanıyor
Oyundakini kontrol et sorun yoksa realteke bi gir bakalım orda değişik modlarda equlaizer ayarlarında sorun var mıyok youtube da video izlerken sıkıntı olmuyor. Ses ayarlarında neyi kontrol edebilirim ?
oyundaki ayarları çok kez kontrol ettim orada bir sıkıntı yok realtek te normal valla napıcam bilemiyorum.Oyundakini kontrol et sorun yoksa realteke bi gir bakalım orda değişik modlarda equlaizer ayarlarında sorun var mı
Kulaklık bozulmuş diyeceğim ateş edince oluyo diyosun yazılım falan kullanıyor musun ekstraÇok sinir bozucu bir şey mesela PUBG de adama ateş edince ses kısılıyor, yanıma yaklaşan kişinin sesini duyamadığımdan hep ölüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
oyundaki ayarları çok kez kontrol ettim orada bir sıkıntı yok realtek te normal valla napıcam bilemiyorum.
hayır ekstra bir yazılım kullanmıyorum. Acaba cloud silver ın bir programı falan var mıdır ? Ben aradım ama bulamadımKulaklık bozulmuş diyeceğim ateş edince oluyo diyosun yazılım falan kullanıyor musun ekstra
Maalesef yok , alpha s ve üstğ için varhayır ekstra bir yazılım kullanmıyorum. Acaba cloud silver ın bir programı falan var mıdır ? Ben aradım ama bulamadım
peki teşekkürlerMaalesef yok , alpha s ve üstğ için var