mutlu pide
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
Sorum başlıkta.
Aslında normal sayılır fiyatı. 10900K gibi bir işlemciye çok overclock yapacaksan iş görür bu anakart.la bu sistem parası ben en fazla bi anakart a 2500 TL öderim
Böbrekler yerinde mi?La bu benim anakart
LAN BÖBREĞİM YOKBöbrekler yerinde mi?
MSI MAG AK-K7Giriş seviyede Pro serisi var, Gigabyte UD ve ASUS Prime serisi rakibi.
Onun bir üstünde MPG var. Giriş/Orta seviye Gaming ürünler, mesela Gigabyte Gaming X ve ASUS TUF serisi rakibi gibi.
MAG serisi silah adları verilen özel serisi, genellikle MPG üstünde ve MEG altında bulunur.
Silah adlarından örnek verilecek olursa Vector, Tomahawk ve Mortar füzeleri.
MEG en üst seviye oyuncu ürünleri. Aorus ve ROG rakibi. Fazla bir şey söylemeye gerek yok diye düşünüyorum.
MSI bunları ekosistem olarak tutuyor. Mesela MPG kasa, PSU, sıvı soğutma ve anakart var.
Tomahawk, Torpedo, Mortar, Bazooka, Vector.MSI MAG AK-K7
MSI MAG Keleş Pro Max Vdh WifiTomahawk, Torpedo, Mortar, Bazooka, Vector.
Direkt Keles desin AK-47 yerine![]()
Yok.Neyse, başka sorun var mı bu seri adları ile ilgili?
Çözüldü butonundaki paracıklar seni çağırıyor o zaman.
MPG giriş/orta olamaz.Giriş seviyede Pro serisi var, Gigabyte UD ve ASUS Prime serisi rakibi.
Onun bir üstünde MPG var. Giriş/Orta seviye Gaming ürünler, mesela Gigabyte Gaming X ve ASUS TUF serisi rakibi gibi.
MAG serisi silah adları verilen özel serisi, genellikle MPG üstünde ve MEG altında bulunur.
Silah adlarından örnek verilecek olursa Vector, Tomahawk ve Mortar füzeleri.
MEG en üst seviye oyuncu ürünleri. Aorus ve ROG rakibi. Fazla bir şey söylemeye gerek yok diye düşünüyorum.
MSI bunları ekosistem olarak tutuyor. Mesela MPG kasa, PSU, sıvı soğutma ve anakart var.
MSI'a göre orta olabilir.MPG giriş/orta olamaz.
Bende MPG B550 Gaming Carbon var MSI’ın Unify dan önce en iyi B550’si
Modeline bağlı giriş, modeline bağlı orta.MPG giriş/orta olamaz.
Bende MPG B550 Gaming Carbon var MSI’ın Unify dan önce en iyi B550’si