Fan Temizliği Termal Macun Değişimi

Nordex

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhaba laptop fan temizliği ve termal macun değişimi fiyatı ortalama kaç TL'ye yapılır, yaptırmayı önerir misiniz??

Merhaba laptop fan temizliği ve termal macun değişimi fiyatı ortalama kaç TL'ye yapılır, yaptırmayı önerir misiniz??
Kendiniz yaparsanız kaliteli bir macun alıp evdeki peçete kolonya bir de mikrofiber bez yardımı ile aşağı yukarı 70 lira civarında yapabilirsiniz

fiyatını bilmem ama ben kendim yapmayı tercih ediyorum. Ne yapıcakları belli olmaz, belki yamultur yada kırarlar parçaları
Bu konularda pek bilgim yok eğer kolay bir işlemi varsa yaparım teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kendiniz yaparsanız kaliteli bir macun alıp evdeki peçete kolonya bir de mikrofiber bez yardımı ile aşağı yukarı 70 lira civarında yapabilirsiniz
Teşekkürler

Kendin yaparsan için rahat olur , kolay bir işlem fakat, yinede dikkatli olmalısın. You tuba yazarak kolaylıkla öğrenebilirsin. Tercih seninn

Acer Aspire 3 A315-22​

Bu videoda demonte işlemi gerçekleştiriliyor, buradan bakarak yapabilirsiniz. Fanı da sökerken anakarta olan bağlantısını, köşedeki vidalarını ve işlemci+ekran kartının üzerindeki bakır/nikel plakanın vidalarını sökerek temizlik için çıkartabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,631
Üyeler
186,217
Son üye
BayBatur
Geri