Kendiniz yaparsanız kaliteli bir macun alıp evdeki peçete kolonya bir de mikrofiber bez yardımı ile aşağı yukarı 70 lira civarında yapabilirsinizMerhaba laptop fan temizliği ve termal macun değişimi fiyatı ortalama kaç TL'ye yapılır, yaptırmayı önerir misiniz??
Bu konularda pek bilgim yok eğer kolay bir işlemi varsa yaparım teşekkürler.fiyatını bilmem ama ben kendim yapmayı tercih ediyorum. Ne yapıcakları belli olmaz, belki yamultur yada kırarlar parçaları
TeşekkürlerKendiniz yaparsanız kaliteli bir macun alıp evdeki peçete kolonya bir de mikrofiber bez yardımı ile aşağı yukarı 70 lira civarında yapabilirsiniz
Laptop marka modeliniz nedir? Detaylı bir şekilde anlatmaya çalışırımBu konularda pek bilgim yok eğer kolay bir işlemi varsa yaparım teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkürler
Bu videoda demonte işlemi gerçekleştiriliyor, buradan bakarak yapabilirsiniz. Fanı da sökerken anakarta olan bağlantısını, köşedeki vidalarını ve işlemci+ekran kartının üzerindeki bakır/nikel plakanın vidalarını sökerek temizlik için çıkartabilirsiniz.Acer Aspire 3 A315-22