Ses ayarlarından bir ayar yapılıyordu ama tam hatırlamıyorum.Elimde Razer Blackshark v2x var.. Oynadığım oyunların veya izlediğim videoların sesleri karşıya gidiyor.. kulaklık üzerinden mikrofonu kapatmama rağmen bu sorun devam ediyor yardımcı olabilecek varmı..?
ayarla - ses ve görüntü - gelişmiş- gürültü azaltma işaretli olacakÇok kurcaladım pcnin ses ayarları olsun discord olsun ama çözemedim.. :/
gürültü azaltma, yankı azaltma hepsi açık yinede ses sanki onlar izliyormuş gibi karşıya gidiyor.. ayrıca kulaklık üzerinden mikrofonu kapatmama rağmen gitmeye devam ediyorayarla - ses ve görüntü - gelişmiş- gürültü azaltma işaretli olacak
giriş hassasiyetini otomatik belirle işaretli mi yoksa sizmi ayar çektiniz ?gürültü azaltma, yankı azaltma hepsi açık yinede ses sanki onlar izliyormuş gibi karşıya gidiyor.. ayrıca kulaklık üzerinden mikrofonu kapatmama rağmen gitmeye devam ediyor
0
giriş hassasiyetini otomatik belirle işaretli mi yoksa sizmi ayar çektiniz ?
realtek yoksa hoparlör sağ tık- ses efekti- kayıt- mikrofon üzerine gel- sağ tık özellikler - geliştirmeler - aşağıda akustik eko iptalini göreceksinOtomatik işaretli
Pcde realtek kurulu değildi realteki kurdum bu sefer bilgisayarda ve mikrofonumda hiç ses yok :/realtek varsa bilgisayarında AEC akustik eko iptali onu on yaparmısın hocam
realtek yoksa hoparlör sağ tık- ses efekti- kayıt- mikrofon üzerine gel- sağ tık özellikler - geliştirmeler - aşağıda akustik eko iptalini göreceksin
hocam sorunu çözebildiniz mi acaba aynı sorunu yaşıyoruz daPcde realtek kurulu değildi realteki kurdum bu sefer bilgisayarda ve mikrofonumda hiç ses yok :/ Alıntıyı görüntüle