Kürşat Arslan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,701
Biraz araştırdım diğer muadilleri daha düşük veya daha yavaş. Bunun hızı yüksek ve 30 dak. Süre iyi gibiBu ne la tam şarj ile 30dk![]()
Biraz araştırdım diğer muadilleri daha düşük veya daha yavaş. Bunun hızı yüksek ve 30 dak. Süre iyi gibiBu ne la tam şarj ile 30dk![]()
O zaman iptal ediyorum Abdullah kardeşim.7K vermem
st530s ya da st540 falan düşse keşkevalla ihtiyacı olan çeksin güzel makine buna benzer 20k lık bir bisiklet 7k ya düşse hemen kapardım
öneri ve inceleme videosu gelmez mi7K vermem
Kesinlikle iptal, fabrika verisi bile menzili 20km vermiş iki ay kullan 15kmye düşer bu tarz elektrikli ürünlerde en büyük iş pildir bunlarda da full uydurma pil var iki alıp sürüyorsun sonra pil performansı ölüyor direkt olarak 5K daha verseydim de adam akıllı bir şey alsaydım diyorsun.O zaman iptal ediyorum Abdullah kardeşim.
Teşekkür ederim.Kesinlikle iptal, fabrika verisi bile menzili 20km vermiş iki ay kullan 15kmye düşer bu tarz elektrikli ürünlerde en büyük iş pildir bunlarda da full uydurma pil var iki alıp sürüyorsun sonra pil performansı ölüyor direkt olarak 5K daha verseydim de adam akıllı bir şey alsaydım diyorsun.
30 dk lik calisma ömrü yazıyor akülü araba gibi çok az değil mi20k bunlar normalde bir yanlışlık olmasın