Neler Yeni

🔥İndirim Onvo OV-012 Offroad 800 W Elektrikli Scooter

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Ertuğrul Boyacı
İlgilendiği Kategoriler
Motosiklet, Teknoloji, Tamir
Instagram
ertugrulboyaci
Steam
93swag
Twitter
ertugrulboyaci
Hocam normalde duke 390 kullanıyorum bir buçuk yıldır işletme maliyeti (yağ, benzin, sigorta, muayene) çok arttığı için binmiyorum, elektrikli scooter arkadaşın yazdığı dezavantajlara sahip. Almadan bazı şeyleri kabullenmek lazım, ben şahsen avm yada merkezi sayılan yerlere kilitliyordum ve alarm takılıydı hiç sorun yaşamadım. En uzun ov12 ile 25 km yol yaptım, hız kilidini açarsanız 40 45 km hızlara çıkıyormuş ben 25 ile yetiniyordum çünkü üstünde iken 25 size 70 80 gibi geliyor biraz korkutucu. Onvo alırsanız tüm vidaları locktite ile yeniden sıkmanız lazım sürekli gevşiyorlar. Suyu asla sevmezler bazı markalar daha dirençli ancak onvo da o seviyeye getirmek için biraz emek vermeniz lazım. Deck in altına şambrel kesip kabloların geçtiği yerleri silikon ile doldurun. Motorları söküp içlerini elektrik izolasyon spreyi ile kaplayın. Bu dezavantajlar dışında bence kendine ait bi ruhu var. Bisiklet, paten, kaykay, scooter vs gibi şeyler bana çekici geldiği ve motosikleti çocukluğumdan beri kullandığım için çok seviyorum. OV12 modeli tek motorlular içinde yokuş performansı en yüksek olan cihazlardan biri, çok dik bir bayır var evimin yanında ve ben onun için uzun araştırmalar sonucu OV12 kullandım. OV12 yi neden sattın derseniz, Yuki City King ile takas ettim diyim :) Yuki çok daha güçlü ancak 45 kilo ağırlığında ve asansör yoksa indirip kaldırması külfet. Ben her bineceğimde 20 basamak çıkarırken 20 basamak sokarken taşıyorum çok sorun olmuyor. Sizden ricam ihtiyaçlarınızı belirleyip ona göre tercih etmeniz. Ne kadar yol yapacaksınız, ne kadar anayolda kullanacaksınız, ne kadar yokuş çıkacaksınız, her mevsim binecek misiniz gibi. Son olarak çift motorlu elektrikli scooterlar yada tek motorlu larda hız limitini kaldırma olayı hızı gücü arttırıyor ancak menzili kısaltıyor bilginiz olsun. Örneğin 12x plus modelinde 4 farklı menzil var ve youtube da videoları mevcut. Kullandığınız güce göre menzil direk etkileniyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,686
Üyeler
165,055
Son üye
lobo34
Top Bottom