Merhaba. Şuan Samsung galaxy A30s kullanmaktayım ve artık beni zar zor idare etmeye başladı. Uçup giden fiyatlara rağmen telefon değiştirme niyetine girdim. Açıkçası bu zamana kadar samsung A3 iphone 5s,7 ve şuan kullanmakta olduğum telefonu kullandım. Başka marka telefon kullanmadığım için pek bilmem açıkçası güvenilirlik ve bilinirlik açısından samsung ve iphoneden şaşmakta istemiyorum. İphone 15 almak istiyorum fakat fiyatlar malum.. Daha sonrasında alternatif olarak samsung galaxy flip 5 ve s21 s23 ve 24e yöneldim samsungun amiral gemisi olan. Açıkçası bu zaman kadar pek akıcı telefon kullanmadım yakın çevremden gördüğümde sürekli iphone oluyor ve akıcılığı falan benim gözümde iphone daha ön planda duruyor ve açıkçası Iphone olduğu içinde ve yüksek model kullanma hevesim olduğu içinde Iphone hevesim var. Ama z flip 5 olsun bir tık daha gözüme hoş gelmeye başladı. Alır ilerde satar üstüne ekler Iphone alırım gibi düşünemeye başladım ama bu sefer diyorumki 10 15k üstüne verip Iphone alıyım bari ilerde uğraşmam. Benim için önemli olan akıcılık,kasmaması,günü geçirebilcek bir şarj kapasitesi olan,özellikle kameraları gece ve gündüz iyi olmasını istediğim en azından baktığında göze hoş gelen kaliteli hissettiren bir şey olması. Bu yüzden bu özelliklere sahip kaliteli ve uzun süre idare edip parasının hakkını verecek bir telefon arıyorum. Iphone 13 ve üstüne denk bir telefon arıyorum. Çok kararsız kaldım Iphone sevdasından vazgeçmeli miyim almışken tam mı almalıyım? Kafam çok karışık öneriniz veya Iphoneden beni soğutup alternatiflere yöneltecek bir cevabınız varsa sevinirim. Önerilere açığım fakat samsung olursa daha iyi olabilir.