Kuzeniniz ağzının tadını biliyor hocam. çok güzel bir klavye bu fiyat bandında. Bir sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum.kuzenim hediye olarak bu sabah ajazz ak992 diye bir klavye getirdi nasıl bir klavye türkiye'de pek popüler bir marka olmadığı için bilemiyorum bir sorun yaşar mıyım
tamamdır teşekkürlerKuzeniniz ağzının tadını biliyor hocam. çok güzel bir klavye bu fiyat bandında. Bir sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum.
spiral kablo bende de yok teşekkürlersorun yasatmaz sene basından berı kullanıyorum
sarj suresı benım kullanımıma gore soyle soylıyım ben sabahları rgbları acmıyorum gecelerı 1.sevıyede kullanıyorum tusları gormem ıcın yeterlı oluyor yaklasık 1 aydır sarjza takmıyorum suan sarjım %60 herhalde 1 ay sonra bıter aldıgımdan berı 2 kere bılemedın 3 kere sarja takmısımdır
Bendekı kırmızı swıtch sesı kafa sısırmıyor bastıkca basasın gelıyor tok bır sesı war
bırde soyle bısey war urunde normalde spıral kablo cıkıyor eger amazon uzerınden aldıysa arkadasınız
Ben WHATGEEK uzerınden sıparıs vermıstım ordan gelen kutuda cıkmıyor acaba yanlıslıkmı war dıye sordugumda hayır kutu ıcerıgı bukadar dendı yanı spıral kablo cıkmıyormus
Amazon üzerinden almadinizmispiral kablo bende de yok teşekkürler
ben nereden alındığını bilmiyorum hediye olarak geldi ama bu videodakinin aynısıAmazon üzerinden almadinizmi
anladım hocam gule gule kullanınben nereden alındığını bilmiyorum hediye olarak geldi ama bu videodakinin aynısı
anladım hocam gule gule kullanın
1- Bendekı mavı beyaz olan yedek tuslarıda sarı olan modelı kırmızı swıtch key capları ısık gecırıyor ama amazondan almadıgım ıcın ordakınde gecırırmı bılmıyorumHocam size 3 sorum var bende bu modeli almak istiyorumda.
1- Sadece mavi renkli versiyonunun key capları ışığı geçiriyormuş diğerleri geçirmiyor dendi. Si,zdeki hangi renk tusları okuyabiliyor musunuz akşamları?
2- AK820 pro ile bunun arasında kaldım daha önce hiç küçük klavye kullanmadım. Numpad çok kullanmıyorum ama eksikliğini hissederim gibi geliyor. AK820'in gift switch'in sesi çok iyi diyorlar. Ak992 de ise brown switch almayı düşünüyorum. Bu yüzden hangi modeli alayım biraz kararsızım. Fikirlerinizi duymak isterim.
3- WhatGeek sitesinden vergi çıktı mı? Çıkmadıysa nasıl bir yol izlediniz?
Teşekkürler.