Ekran kartı satan akrabam var toptan alış fiyatlarını bilen biri olarak imkansız bu kadar ucuz olmasıArkadaşlar cihazin ederi o zaten sizi alistirmislar yuksek fiyattan pompalamaya
Kelin ilaci olsa basina surer tekrardan baktim uluslararasi piyasaya abartmisim biraz, en az 3000$'lik canavar ama hayrina 1 adet kisiye gidebilir o laptop ben girdigim de sayfaya son 1 adet kalmisti. Eger aramizdan 1 kisiye o fiyattan giderse makina gitsin kurban kessin.1000dolara yurtdışında bir ülkede bul direk gidip alacağım
öyle hocam denemek için alıyordum limitten dolayı alamadım, limiti açasıya stok bittiKelin ilaci olsa basina surer tekrardan baktim uluslararasi piyasaya abartmisim biraz, en az 3000$'lik canavar ama hayrina 1 adet kisiye gidebilir o laptop ben girdigim de sayfaya son 1 adet kalmisti. Eger aramizdan 1 kisiye o fiyattan giderse makina gitsin kurban kessin.
İstersen tüketici mahkemesine ver. 4090 nın 4 ünü bile alamazsın6 taksit aldım terto vermezlerse veririzz tüketici hakem heyetine
Takılıyorum kardeşim zaten ne uğraşıcam mahkemeyleİstersen tüketici mahkemesine ver. 4090 nın 4 ünü bile alamazsın