AhmetKonyaspor
80+
Daha sana kargolanmamış faturası kesilmemiş ürünün thh'si olmaz.ohh kaptık thhden alırız
Daha sana kargolanmamış faturası kesilmemiş ürünün thh'si olmaz.ohh kaptık thhden alırız
Olur thh kazandım ben ama bu üründe olur mu zorDaha sana kargolanmamış faturası kesilmemiş ürünün thh'si olmaz.
iptal olursa iletişimde kalalım aga bana öğretir misin rica etsem nasıl yazacağımıOlur thh kazandım ben ama bu üründe olur mu zor
yazdığın metnin çok önemi yok, tamamen thhnin insiyatifine kalmışiptal olursa iletişimde kalalım aga bana öğretir misin rica etsem nasıl yazacağımı
paran trendyolda dolandırılmazsınSatıcı tüm ürünlerini kaldirmis dolandırıldık mi lan acaba
ozaman işimiz yaş deseneyazdığın metnin çok önemi yok, tamamen thhnin insiyatifine kalmış
Mesaj otomatik birleştirildi:
paran trendyolda dolandırılmazsın
Neler aldım bu zamana kadar thh ile aynen olmaz :dDaha sana kargolanmamış faturası kesilmemiş ürünün thh'si olmaz.
şu thhlerin genel bi kuralı yokmu neden hepsi kafasına göre bizim ki vermiyor hiç bişeyNeler aldım bu zamana kadar thh ile aynen olmaz :d
Satıştan cayma nedeniyle başvurabilirsiniz.Daha sana kargolanmamış faturası kesilmemiş ürünün thh'si olmaz.
il'e başvurdu isen aleyhine çıkıyorsa ilçeye başvur yada tam tersi. ama fiyat hatasından dolayı kazanamazsın bu ürünün davasını. tkk'da satıcıya güçlük oluşturacak diye bi ibare var. burdan yürüyor mahkemeler ve firma avukatları. güçlükten kasıt 10 bin liralık ürünü 1000 liraya almak yada bu örnekte ki gibi 90 100 bin liralık laptobu 35 bine kapatmaya çalışmak gibi.şu thhlerin genel bi kuralı yokmu neden hepsi kafasına göre bizim ki vermiyor hiç bişey
4090 için başvurmak mantıksız gönderse de göndermese de firmanın insiyatifi önemli bence de çok büyük bir indirim 4090 da yapılanil'e başvurdu isen aleyhine çıkıyorsa ilçeye başvur yada tam tersi. ama fiyat hatasından dolayı kazanamazsın bu ürünün davasını. tkk'da satıcıya güçlük oluşturacak diye bi ibare var. burdan yürüyor mahkemeler ve firma avukatları. güçlükten kasıt 10 bin liralık ürünü 1000 liraya almak yada bu örnekte ki gibi 90 100 bin liralık laptobu 35 bine kapatmaya çalışmak gibi.
empati kurulunca bu tarz konularda satıcıyı da düşünmek lazım. sistemsel hatalar pazaryerinin hataları yazılımsal problemler vb gibi durumlarda sen dükkan sahibi olsan ne yapardın ?
yada 90 bin liralık ürünü 30 bine almaya çalışmak bunun için dava açmaya çalışmak ne kadar etik ? hukukta ki açıkları kullanarak bir çok kişi bunu yapıyor. ama gel gelelim lehine çıkarsa firmada bir üst mahkemeye verirde mahkeme bozarsa işte o zaman işler değişiyor. tüm mahkeme masrafları ile firmanın tuttuğu avukat masrafları tüketiciye yükleniyor. geçen sene davayı kaybeden bir arkadaşım 10 bin tl üstünde para ödedi.
thh'de dava açarken bu hususlara dikkat etmek gerek.