6 taksit de ben yaptırdımBen aldım şimdi, 3 taksitle. Çok çok iptal olur
tükendi diyo alan varmıBüyük ihtimalle fiyat hatası olur da gönderirlerse yılın indirimi
Alıntıyı görüntüleCASPER Excalibur G911.1390-EF90X-C INTEL CORE I9-13900HX 64GB DDR5 RAM 1TB NVMe SSD 16GB RTX4090 DOS GAMING Fiyatı, Yorumları - Trendyol
CASPER Excalibur G911.1390-EF90X-C INTEL CORE I9-13900HX 64GB DDR5 RAM 1TB NVMe SSD 16GB RTX4090 DOS GAMING yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
ben aldım ama %99 iptaltükendi diyo alan varmı
ulan 2 tane çektim bakalım ne olacak bu hikaye
İptal oldu mu6 taksit de ben yaptırdım
Sırf o yüzden aldımE ticaret'te siparis verildikten sonra saticinin siparisi iptal etmesi buyuk negatiflere sebebiyet verir, normal satici da degil kendi orjinal saticisi ilginc
keşke ona dikkat edipte siparişlerimizi iptal etmeseler ya çok memnun oluruz valla en sevdiğim marka casper olur DDDE ticaret'te siparis verildikten sonra saticinin siparisi iptal etmesi buyuk negatiflere sebebiyet verir, normal satici da degil kendi orjinal saticisi ilginc
zaten ikinci el piyasası yok cayır cayır yanıyor sırf taksit var diye aldım yoksa bu fiyata alınmazİndirim işte arkadaşlar çok şaşırmış gibi yapmayın marka belli, algıyı tüketici olarak biz yönetelim, yanlış fiyat falan gerek yok gibi