Tabi anlıyorum ahahahah ironidir.. fldsjkhjnfklsmdfzaten ikinci el piyasası yok cayır cayır yanıyor sırf taksit var diye aldım yoksa bu fiyata alınmaz
Tabi anlıyorum ahahahah ironidir.. fldsjkhjnfklsmdfzaten ikinci el piyasası yok cayır cayır yanıyor sırf taksit var diye aldım yoksa bu fiyata alınmaz
nası ya gitmez mi 2.elde hiç açmasak kutuyuzaten ikinci el piyasası yok cayır cayır yanıyor sırf taksit var diye aldım yoksa bu fiyata alınmaz
dostum rtx 4090 en yeni çıkan işlemci ddr5 64gb ramlik bi makineyi alabilirmisin 36k ya bulursan söyle alalımİndirim işte arkadaşlar çok şaşırmış gibi yapmayın marka belli, algıyı tüketici olarak biz yönetelim, yanlış fiyat falan gerek yok gibi
Aynen kardeşim cihazın ederi 1000 dolarArkadaşlar cihazin ederi o zaten sizi alistirmislar yuksek fiyattan pompalamaya
gitmez gitmez alıp kullanmalık bu ürün casper sonuçta zattiri zort marka olsa bu fiyata bedavaydı (!)nası ya gitmez mi 2.elde hiç açmasak kutuyu
yok knkArkadaşlar cihazin ederi o zaten sizi alistirmislar yuksek fiyattan pompalamaya
benimki hala duruyo sandıkları terketmeyinBenimkide iptal oldu belliydi zaten.
bişey falan veriyorlarmı örjinal satıcı sonuçtaBenimkide iptal oldu belliydi zaten.
1000dolara yurtdışında bir ülkede bul direk gidip alacağımArkadaşlar cihazin ederi o zaten sizi alistirmislar yuksek fiyattan pompalamaya
2000e bulsun sıkıntı yok bulamaz yine1000dolara yurtdışında bir ülkede bul direk gidip alacağım
4070in üstüne çıkamaz2000e bulsun sıkıntı yok bulamaz yine