Logitech G435 LIGHTSPEED kablosuz oyun kulaklık USB Bluetooth/2.4G baÄlantı dahili mikrofon oyun kulaklık PC/PS - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
tr.aliexpress.com
alınır bence amazon da 3k2.5kya denk geliyor vergisiyle.
3 değil 2k bile etmez bu kulaklık alma.alınır bence amazon da 3k
logitech bir ürün kullanmam zaten indirim var diye paylaştım3 değil 2k bile etmez bu kulaklık alma.
Var mıdır oyun için tavsiyeniz 2k bile etmez diyorsunuz3 değil 2k bile etmez bu kulaklık alma.
Bayramdan önce Aliexpress'teki Logitech Official Store'dan G435 aldım, vergi dahil 1660 liraya. Mikrofonu rezalet çıktı, ses testi yaptığımda %5 seviyesinde algılayabiliyordu. Yorumlarda benzer bir şikayet görmemiştim, bana özel bir şanssızlık diye yorumladım. Ancak speaker kısmı çok çok iyi. Mağazadan refund istedim, %50 iade yaptılar. Günlük olarak dışarıda kullanmak için 1000 liraya çok düzgün bluetooth kulaklığım olmuş oldu.aliexpressten böyle ürünlerde pek güvenmiyorum tavsiye etmem o yüzden
Var mıdır oyun için tavsiyeniz 2k bile etmez diyorsunuz
Kablolu ile kablosuzu benzer fiyatlarda değerlendirmek doğru değil bence, bu fiyatlarda da kablosuz kulaklık pek fazla bulunmuyorHYPERX Cloud II Gaming Kulak Üstü Kulaklık KHX-HSCP-RD Kırmızı Fiyat & Özellik | MediaMarkt
HYPERX Cloud II Gaming Kulak Üstü Kulaklık KHX-HSCP-RD Kırmızı fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazanwww.mediamarkt.com.tr
İyi ama kablosuz diye kötü bir kulaklık almanın da bir anlamı yok. VXE V1 al madem öyle hem daha ucuz mesela. Bir de oyun için 2k kulaklık tavsiyesi istedin diye attım C2’yi.Kablolu ile kablosuzu benzer fiyatlarda değerlendirmek doğru değil bence, bu fiyatlarda da kablosuz kulaklık pek fazla bulunmuyor
aliexpress kullanıcının arkasında duruyor zaten da yine de aliexpressten aldığım ürünlerin kalitesi güven vermiyor nedenseBayramdan önce Aliexpress'teki Logitech Official Store'dan G435 aldım, vergi dahil 1660 liraya. Mikrofonu rezalet çıktı, ses testi yaptığımda %5 seviyesinde algılayabiliyordu. Yorumlarda benzer bir şikayet görmemiştim, bana özel bir şanssızlık diye yorumladım. Ancak speaker kısmı çok çok iyi. Mağazadan refund istedim, %50 iade yaptılar. Günlük olarak dışarıda kullanmak için 1000 liraya çok düzgün bluetooth kulaklığım olmuş oldu.