meselayaniii
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2
- İsim
- Ramazan Çalışkan
İtopyadan kendim sistem topladım ve montajını onların yapmasını istedim. 20.07.2024te teslim aldım cumartesi günü ve dün pazar günü kurulumu yaptım ve denedim. HDMI ile monitörüme bağladım, ekran kartında bulunan hdmi girişinden. No Signal ekranı geldi. Sonrasında belki monitörde sıkıntı vardır diye televizyonuma bağladım ve yine sinyal yok yazısı geldi. Acaba kabloda mı sorun var diye düşündüm başka hdmi kablom vardı denedim yine sinyal yok. Anakarttaki hdmi yuvasından deniyim dedim ve çalıştı ekran geldi. Ama ekran kartına bağladığım da görüntü yok. İtopyayı aradım durumu anlattım servise gönderin dediler. 20 gün servis 3-5 gün 2 kere git gel belkide 1 aydan fazla süre pc bende olmayacak. Daha yeni aldım bu sistemi saçmalık değil mi? 1 ay kullanamacağım şeye bu kadar büyük para ödedim. İade istiyorum dedim. Montaj sistem olduğu için olmaz dediler sonra durumu başka bir temsilciye anlattım mağazaya gelmemi istedi tekirdağdayım ben çok uzak değil ama yinede sorun benden kaynaklı değil ben müşteriyim onların benim peşimde koşması gerekirken ben paramın peşinde koşuyorum resmen. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?
Son düzenleme: