Satıcı ve ürün aynıydı vergi dahil 300 küsüre patladıBı fark yoktur aynı ürün sonuçta
Satıcı ve ürün aynıydı vergi dahil 300 küsüre patladıBı fark yoktur aynı ürün sonuçta
Basslar nasıl bende anker liberty 4 NC ve 4 modeli vardı beğenmedim iade ettim eğer bunlardan iyi değilse genel olarak almiyim1450 veya 1500 daha 1 ay anca oldu alalı ama baya memnunum
Çok fazla kablosuz kulaklık denemedim o yüzden onların performansını bilmiyorum, bassları güzel veriyor. Ama siz memnun kalır misiniz yorum yapamam. Şundan iyidir diyebileceğim durumda yok qcy t13 ve sonra bunu kullandımBasslar nasıl bende anker liberty 4 NC ve 4 modeli vardı beğenmedim iade ettim eğer bunlardan iyi değilse genel olarak almiyim
Hocam koşu yaparken filan kulaktan düşüyor mukulaklık az önce geldi ve 270 tl den alanlar çok şanslı ses kalitesi ve mikrofonu oldukça güzel ama transparan mod için aynısını diyemem transparan modu kötü ancsi de çok iyi değil ama uygulama desteği olması ve uygulamadan takip çok iyi çalışıyo ben girmeden ev adresim yazdı uygulamada o kadar iyi genel olarak bu fiyattaki bi ürünün böyle bi performans vermesine 10 üzerinden 8.5-9 yakışır bence
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
yok hocam düşmez silikonlu ya zaten baya sağlam yapışıyo kulağaHocam koşu yaparken filan kulaktan düşüyor mu
hocam trdeki 1k lık kulaklıktan iyidir bence al3 dolarlık kuponum var bu kulaklığı alsam mı? 1 + vergiye alırım
Tamam teşekkür ederim spor yaparken her kulaklık kulağımdan düşüyo kulak üstü de terlediyo bu işimi görür o zaman.yok hocam düşmez silikonlu ya zaten baya sağlam yapışıyo kulağa
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam trdeki 1k lık kulaklıktan iyidir bence al
görür hocamTamam teşekkür ederim spor yaparken her kulaklık kulağımdan düşüyo kulak üstü de terlediyo bu işimi görür o zaman.
hocam benimki de gelmek üzere oyunlarda gecikme ne durumda bakabilir misiniz acaba hayırlı olsunkulaklık az önce geldi ve 270 tl den alanlar çok şanslı ses kalitesi ve mikrofonu oldukça güzel ama transparan mod için aynısını diyemem transparan modu kötü ancsi de çok iyi değil ama uygulama desteği olması ve uygulamadan takip çok iyi çalışıyo ben girmeden ev adresim yazdı uygulamada o kadar iyi genel olarak bu fiyattaki bi ürünün böyle bi performans vermesine 10 üzerinden 8.5-9 yakışır bence
Alıntıyı görüntüle