Hayırlı olsun benimki de dağıtımda heralde şu modelden alan olmadi ben hariçAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Klavye geldi sesi beklediğimden çok çok iyi yan ışıklarının olması ayrı güzel ğüşiç. bu tuşlar üzerinde yazmıyor yani türkçe karakterler yok saydığım kadarıyla 10 tane modu var indirimi haber veren arkadaşa çok teşşekkür ederim bu tarz kısa boylu bir klavye istiyordum çok memnunum bedava fiyata almışsız bilseydim diğer klavyelreden alırdım bu zaman kadar kullandığım kullanımı en hoş klavye.Bu yazıyı klavyede yazdım hızı iyi ama türkçe karakterlere bir çözüm bulmak gerekli ve bana klavye biraz yüksek geldi.
Aldım ben ama henüz gelmedi.Hayırlı olsun benimki de dağıtımda heralde şu modelden alan olmadi ben hariç
klavye swtichini söktünmü hotswapmı klavyeAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Klavye geldi sesi beklediğimden çok çok iyi yan ışıklarının olması ayrı güzel ğüşiç. bu tuşlar üzerinde yazmıyor yani türkçe karakterler yok saydığım kadarıyla 10 tane modu var indirimi haber veren arkadaşa çok teşşekkür ederim bu tarz kısa boylu bir klavye istiyordum çok memnunum bedava fiyata almışsız bilseydim diğer klavyelreden alırdım bu zaman kadar kullandığım kullanımı en hoş klavye.Bu yazıyı klavyede yazdım hızı iyi ama türkçe karakterlere bir çözüm bulmak gerekli ve bana klavye biraz yüksek geldi.
Alt taraftaki kaymaz plastikte problem var bende sen ne problem yaşadın?Bir yerde ufak bir problemi var. Bence bu indirimleri de zaten ufak tefek problemli ürünler için yapıyorlar.
Ben yükseltme ayakları hariç problemini görmedim.
Ya zaten kullanmaya engel problemler değil ama %100 sağlam gelmiyor bazılarımıza. Elden çıkarmak için bu kadar büyük indirim yapıyorlar zaten çöpe gitmesin diye, yoksa 200 liraya klavye mi olur .d Bizde ne geleceğine bakmadan alıyoruz işte bir öğün yemek parası diye zaten.Alt taraftaki kaymaz plastikte problem var bende sen ne problem yaşadın?
Bu arada pek katılamıyorum bugün bununla birlikte üç ürünüm daha geldi hepsi sorunsuz ve eksiksiz.Ya zaten kullanmaya engel problemler değil ama %100 sağlam gelmiyor bazılarımıza. Elden çıkarmak için bu kadar büyük indirim yapıyorlar zaten çöpe gitmesin diye, yoksa 200 liraya klavye mi olur .d Bizde ne geleceğine bakmadan alıyoruz işte bir öğün yemek parası diye zaten.
Bende sağ alttaki tuşa basınca klavyede hafif esneme oluyor sadece o bölgede. Altına karton yapıştırarak halledilebilir bir problem.
Benimkinde bir problem yok bu klavyeyi TR den alsak en az 600 TL eder 200 TL den fazlasını hakediyor öğleden beri kullanıyorum hissiyat olarak delux ks100 den 2 gömlek iyi almasaydım kesinlikle pişman olurdum.Ya zaten kullanmaya engel problemler değil ama %100 sağlam gelmiyor bazılarımıza. Elden çıkarmak için bu kadar büyük indirim yapıyorlar zaten çöpe gitmesin diye, yoksa 200 liraya klavye mi olur .d Bizde ne geleceğine bakmadan alıyoruz işte bir öğün yemek parası diye zaten.
Bende sağ alttaki tuşa basınca klavyede hafif esneme oluyor sadece o bölgede. Altına karton yapıştırarak halledilebilir bir problem.