bu sadece bana özgü bir şey mi anlamadımSinüzit olabilir.
Eğer sinüzit kaynaklıysa değil. Bende çok garip şeyler yaşıyorum ağız kokusu baş göz ağrısı bunlardan bazıları.bu sadece bana özgü bir şey mi anlamadım
bak kral şöyle anlatayım senin dediğin ağız kokusunu bende yaşıyorum ztn. mesela alnımı bir yere koyduğum zaman kan dolaşımı hızlanıyor mu ne oluyor garip bir his oluyor sanki bayılacakmışım gibi.Eğer sinüzit kaynaklıysa değil. Bende çok garip şeyler yaşıyorum ağız kokusu baş göz ağrısı bunlardan bazıları.
kral bence o kadar büyütülecek bir olay değildir ya ama teşekkür ederim tavsiyeniz için iyi günlerGayet normal bir durum başınızı eğdiğinizde kan akışının değişmesi birde baş dönmesi yada baskı hissi olabilir vücut pozisyona tepki verir ama devam ederse bir acile gitmenizi tavsiye ederim hayırlı günler dilerim
Bir şey değil ne demek büyütülecek bir olay değil ama devam ederse mutlaka gidin hastaneye.kral bence o kadar büyütülecek bir olay değildir ya ama teşekkür ederim tavsiyeniz için iyi günler
hayır bendede oluyor çoğu zaman bazen kafamı oynatınca çok acıyorbu sadece bana özgü bir şey mi anlamadım