Neler Yeni

kafamda kan pompalanıyormuş gibi bir hissiyat

xFavian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Burak
hani amuda kalkıp beklersin ya beynine kan pompalanır secdedeykende aynısını yaşıyorum bu kötü bir durum mu yoksa normal bir durum mu ?

Hipermario

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
Berat
İlgilendiği Kategoriler
Kişisel Gelişim,Teknoloji,Otomobiller
Instagram
beratcankaya58
Sinüzit olabilir.

xFavian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Hipermario

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
Berat
İlgilendiği Kategoriler
Kişisel Gelişim,Teknoloji,Otomobiller
Instagram
beratcankaya58
bu sadece bana özgü bir şey mi anlamadım
Eğer sinüzit kaynaklıysa değil. Bende çok garip şeyler yaşıyorum ağız kokusu baş göz ağrısı bunlardan bazıları.

Gayet normal bir durum başınızı eğdiğinizde kan akışının değişmesi birde baş dönmesi yada baskı hissi olabilir vücut pozisyona tepki verir ama devam ederse bir acile gitmenizi tavsiye ederim hayırlı günler dilerim

xFavian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer sinüzit kaynaklıysa değil. Bende çok garip şeyler yaşıyorum ağız kokusu baş göz ağrısı bunlardan bazıları.
bak kral şöyle anlatayım senin dediğin ağız kokusunu bende yaşıyorum ztn. mesela alnımı bir yere koyduğum zaman kan dolaşımı hızlanıyor mu ne oluyor garip bir his oluyor sanki bayılacakmışım gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gayet normal bir durum başınızı eğdiğinizde kan akışının değişmesi birde baş dönmesi yada baskı hissi olabilir vücut pozisyona tepki verir ama devam ederse bir acile gitmenizi tavsiye ederim hayırlı günler dilerim
kral bence o kadar büyütülecek bir olay değildir ya ama teşekkür ederim tavsiyeniz için iyi günler

grasdiyas

80+ Silver
Top Bottom