Neler Yeni

PC İÇİN DİREKSİYON SETİ

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
Bütçe
3000
Beyler büyük bir hayalim direksiyon seti almak söyle uygun bir fiyata ne bileyim ets oynicam forza oynicam bi direksiyon seti onerirmisiniz
( İstediğim şey direksiyon,pedallar, ve vites) Vites olursa çok sevinirim bütçe az ama varsa iyi olur
Bütçe 2500/3000

Yufusiyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Yusuf Veli
Beyler büyük bir hayalim direksiyon seti almak söyle uygun bir fiyata ne bileyim ets oynicam forza oynicam bi direksiyon seti onerirmisiniz
( İstediğim şey direksiyon,pedallar, ve vites) Vites olursa çok sevinirim bütçe az ama varsa iyi olur
Bütçe 2500/3000
0 bulmak imkansız gibi sahibinden de logitech dfgt bak pazarlikla falan belki bu fiyata gelebilir

Yufusiyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Yusuf Veli
0 bulmak imkansız gibi sahibinden de logitech dfgt bak pazarlikla falan belki bu fiyata gelebilir
Kendim kullaniyorum memnunum vites var ama basit vites kendine çekince artiyo ileri itince azalıyor ama titreşim motoru falan guzel

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani takılma temassızlık yazılım görüyor mu gibi ben baktım 3.5k ya ilan var ne kadar temizler bilemem ama pazarlikla 3k ya zorlanabimir
Hocam valla ürün dediğiniz gibi fp duruyor bende pazarlık yapmaya çalışıyorum

LoserIl

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Forza vs. İçin 900° dönebilenlerden lazım bu bütçede bulamazsın. Çok zorlarsan 2. El logitech dfgt

Top Bottom