Zayıfsın fitness yaparak kilo alırsan kas kütlesi alırsın ya da çok yiyip spor yapmazsan yağlanarak alırsın.1.70 boyum var 51 kiloyum ve zayıf oldugumu dusunuyorum yaşım 15. eğer zayıfsam nasıl kilo alırım?
Öyle çok abartı yemene gerekte yok yanlışta zaten kastettiğim normalde aldığından 300-500 kalori fazla alırsın. Besin değeri olan yani karbonhidratı proteini iyi olan besinler tüketirsende çok yemene kalmaz. Patates-Et Tavuk-Pilav çoğu insanı baymaz özellikle tavuk pilav her gün yenir. Besin değeri ve fiyatı olarak türkiyede en tercih edilen besin zaten fitness aleminde. Onun harici tam tahıllı ya da tam buğday ekmeği alırsın her öğün 3-4 dilim onlardan yersin içecek olarak ayran tüketirsin. Kalori calculator bir sürü site var o sitelerden sağlıklı kilo alman için ne kadar karbonhidrat protein alman gerekir hesaplayabilirsin. Eğer yediklerin +300 kalori fazla gelmezse atıştırmalık bir şeyler yersin abur cubur tarzı.yiyip kusmaktan korkuyorum çünkü kusmak en sevmediğim şey
Yani önemli olan çok yediğin değil ne yediğin günde 10 kilo salata yesen bile yeterli kaloriyi almamış olursun.Öyle çok abartı yemene gerekte yok yanlışta zaten kastettiğim normalde aldığından 300-500 kalori fazla alırsın. Besin değeri olan yani karbonhidratı proteini iyi olan besinler tüketirsende çok yemene kalmaz. Patates-Et Tavuk-Pilav çoğu insanı baymaz özellikle tavuk pilav her gün yenir. Besin değeri ve fiyatı olarak türkiyede en tercih edilen besin zaten fitness aleminde. Onun harici tam tahıllı ya da tam buğday ekmeği alırsın her öğün 3-4 dilim onlardan yersin içecek olarak ayran tüketirsin. Kalori calculator bir sürü site var o sitelerden sağlıklı kilo alman için ne kadar karbonhidrat protein alman gerekir hesaplayabilirsin. Eğer yediklerin +300 kalori fazla gelmezse atıştırmalık bir şeyler yersin abur cubur tarzı.
Konsantre kalorisi yüksek şeyler ye o zaman ve dereceli olarak arttır bu durumu. Asıl bence kafana çok takma 20-22 gibi ergenliğin bittiğinde bol bol yemesen de kilo alacaksın.yiyip kusmaktan korkuyorum çünkü kusmak en sevmediğim şey