Buradaki sorunun aynısını yaşıyorum, monitör yağlı gözüküyor. Yardımcı olabilecek var mı? Sanırım lcd ekran solisyonu kullandıktan sonra böyle oldu.
Hocam zaten 5-10 defa lcd temizleyici ile temizledim. Yüzeyde zerre kir yok ama böyle gözüküyor. Sizce saf su ile temizlesem monitöre zarar gelir mi veya sorun çözülür mü?sil kanka ıslak mendil ile ya da bir bezi ıslat iyice azıcık bastırarak sil
Ne yapmalıyım? LCD temizleyici ile sildim, zaten başka hiçbir şey yapmadım. Ama yağlı gözüküyorSakın sulu bezle silme sonra monitör cort.
Mikrofiber bez + ekran temizleme solisyonu kullandım zaten, fakat yüzeyde kir olmamasına rağmen yağlı gözüküyor monitör.mikro fiber bez kullan
kullandığın solüsyon tırt olabilir normalde olmaması lazımNe yapmalıyım? LCD temizleyici ile sildim, zaten başka hiçbir şey yapmadım. Ama yağlı gözüküyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mikrofiber bez + ekran temizleme solisyonu kullandım zaten, fakat yüzeyde kir olmamasına rağmen yağlı gözüküyor monitör.
İki farklı solisyon kullandım, bez değiştirdim, hala aynı ya, kafayı yemek üzereyim.kullandığın solüsyon tırt olabilir normalde olmaması lazım
Islak mendil monitöre zarar verir diyorlar.En güzel temizlik ıslak mendil.Bir süre kurumaya bırak yağ dediğin tabakada bir süre sonra kurur kaybolur.
ıslak mendil olmaz solusyonun markasını yaz bakalım biİki farklı solisyon kullandım, bez değiştirdim, hala aynı ya, kafayı yemek üzereyim.
Islak mendil monitöre zarar verir diyorlar.
Ama yağlara karşı etkili.İki farklı solisyon kullandım, bez değiştirdim, hala aynı ya, kafayı yemek üzereyim.
Islak mendil monitöre zarar verir diyorlar.
Yağ yok ki yüzeyde, öyle gözüküyor sadece. Sorunum da bu zaten hocam.Ama yağlara karşı etkili.
Fakir kullandım, ondan sonra böyle oldu, sonra The Solution isimli markayı satın aldım. Yine aynı, sorun çözülmedi. Yağlı gözüküyor. üstelik yüzey tertemiz.ıslak mendil olmaz solusyonun markasını yaz bakalım bi
fakiri biliyorum eskiden tn panelli monitorde kullandım o reddit millet bir kaç tavsiyeden bahsetmiş onları denedin mi ?Yağ yok ki yüzeyde, öyle gözüküyor sadece. Sorunum da bu zaten hocam.
Fakir kullandım, ondan sonra böyle oldu, sonra The Solution isimli markayı satın aldım. Yine aynı, sorun çözülmedi. Yağlı gözüküyor. üstelik yüzey tertemiz.