Monitör yağlı gözüküyor

sil kanka ıslak mendil ile ya da bir bezi ıslat iyice azıcık bastırarak sil

sil kanka ıslak mendil ile ya da bir bezi ıslat iyice azıcık bastırarak sil
Hocam zaten 5-10 defa lcd temizleyici ile temizledim. Yüzeyde zerre kir yok ama böyle gözüküyor. Sizce saf su ile temizlesem monitöre zarar gelir mi veya sorun çözülür mü?

Sakın sulu bezle silme sonra monitör cort.
Ne yapmalıyım? LCD temizleyici ile sildim, zaten başka hiçbir şey yapmadım. Ama yağlı gözüküyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

mikro fiber bez kullan
Mikrofiber bez + ekran temizleme solisyonu kullandım zaten, fakat yüzeyde kir olmamasına rağmen yağlı gözüküyor monitör.

Ne yapmalıyım? LCD temizleyici ile sildim, zaten başka hiçbir şey yapmadım. Ama yağlı gözüküyor

Mikrofiber bez + ekran temizleme solisyonu kullandım zaten, fakat yüzeyde kir olmamasına rağmen yağlı gözüküyor monitör.
kullandığın solüsyon tırt olabilir normalde olmaması lazım

En güzel temizlik ıslak mendil.Bir süre kurumaya bırak yağ dediğin tabakada bir süre sonra kurur kaybolur.

kullandığın solüsyon tırt olabilir normalde olmaması lazım
İki farklı solisyon kullandım, bez değiştirdim, hala aynı ya, kafayı yemek üzereyim.

En güzel temizlik ıslak mendil.Bir süre kurumaya bırak yağ dediğin tabakada bir süre sonra kurur kaybolur.
Islak mendil monitöre zarar verir diyorlar.

İki farklı solisyon kullandım, bez değiştirdim, hala aynı ya, kafayı yemek üzereyim.

Islak mendil monitöre zarar verir diyorlar.
ıslak mendil olmaz solusyonun markasını yaz bakalım bi

Ama yağlara karşı etkili.
Yağ yok ki yüzeyde, öyle gözüküyor sadece. Sorunum da bu zaten hocam.

ıslak mendil olmaz solusyonun markasını yaz bakalım bi
Fakir kullandım, ondan sonra böyle oldu, sonra The Solution isimli markayı satın aldım. Yine aynı, sorun çözülmedi. Yağlı gözüküyor. üstelik yüzey tertemiz.

Yağ yok ki yüzeyde, öyle gözüküyor sadece. Sorunum da bu zaten hocam.

Fakir kullandım, ondan sonra böyle oldu, sonra The Solution isimli markayı satın aldım. Yine aynı, sorun çözülmedi. Yağlı gözüküyor. üstelik yüzey tertemiz.
fakiri biliyorum eskiden tn panelli monitorde kullandım o reddit millet bir kaç tavsiyeden bahsetmiş onları denedin mi ?

Geri