Neler Yeni

Phantom Spirit montajı doğrumu?

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,073
İsim
Eymen

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Halit Efe Kaplan

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,073
İsim
Eymen

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Halit Efe Kaplan

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,073
İsim
Eymen
Bişey olmaz sadece kullandığın süre boyunca sıcak çalışır eski halinde
valorantda şuan 75-80 derece arası alıyorum zaten değerler normal değil bunu düzeltsem kaç derece fark eder
Mesaj otomatik birleştirildi:

rica ederim her zaman buralardayım yazabılırsınız :)
teşekkürler bir sorum daha var valorantda şuan 75-80 derece arası alıyorum zaten değerler normal değil bunu düzeltsem kaç derece fark eder

Gorkeemmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Gorkem Yavuz
doğru montajlanmışmı değerler normale göre biraz yüksek gibide sanki.
Yanlış olmuş. Fanlar biri en önde öbürü arkasında olcak. Yani en arkada fan olmucak. Birde öndeki fanlar arkaya üflücek şekil fan kanatlarına bakarak tak. Yükselti konusunda da şunu söylim, ramlere değmiyorsa sıkıntı yok. Değiyorsa biraz fanı yükseğe ayarlarsın o montaj telleri ile soğutma bloğuna sonra sorun çözülür. Termal macunun neydi? Kutudakini mi sürdün? Tf7 baya iyidir o kutudaki.

Genc0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Faruk Efe Genç
Kısaca iki fanıda bir sağa kaydır

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Halit Efe Kaplan
valorantda şuan 75-80 derece arası alıyorum zaten değerler normal değil bunu düzeltsem kaç derece fark eder

teşekkürler bir sorum daha var valorantda şuan 75-80 derece arası alıyorum zaten değerler normal değil bunu düzeltsem kaç derece fark eder
60 dereceye kadar düşer diye tahmın edıyorum

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,073
İsim
Eymen
Yanlış olmuş. Fanlar biri en önde öbürü arkasında olcak. Yani en arkada fan olmucak. Birde öndeki fanlar arkaya üflücek şekil fan kanatlarına bakarak tak. Yükselti konusunda da şunu söylim, ramlere değmiyorsa sıkıntı yok. Değiyorsa biraz fanı yükseğe ayarlarsın o montaj telleri ile soğutma bloğuna sonra sorun çözülür. Termal macunun neydi? Kutudakini mi sürdün? Tf7 baya iyidir o kutudaki.
kutudakini sürdüm ve bunu ben kendim montajlamadım sence tek başıma halledebilirmiyim şimdiye kadar hiç montaj yapmadım

60 dereceye kadar düşer diye tahmın edıyorum
maşşallah hocam sağolun ama bunu ben kendim montajlamadım sence tek başıma halledebilirmiyim şimdiye kadar hiç montaj yapmadım

Gorkeemmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Gorkem Yavuz
kutudakini sürdüm ve bunu ben kendim montajlamadım sence tek başıma halledebilirmiyim şimdiye kadar hiç montaj yapmadım
Sadece fanların yerini değiştireceksin, yapılır. Dikkatli ol bu arada, nolur nolmaz diye dedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,227
Üyeler
161,413
Son üye
Gktlga
Top Bottom