valla gene kayıt açtılar hocam gerekli incelemeler yapılıp geri arıyacaz dendi bu hafta adıma açtıkları 10. kayıt sanırım valla baydım artıkne diyorlar?
valla gene kayıt açtılar hocam gerekli incelemeler yapılıp geri arıyacaz dendi bu hafta adıma açtıkları 10. kayıt sanırım valla baydım artıkne diyorlar?
gerçekten kimse de geri aramıyor 48 saat diyorlar fıs.valla gene kayıt açtılar hocam gerekli incelemeler yapılıp geri arıyacaz dendi bu hafta adıma açtıkları 10. kayıt sanırım valla baydım artık
Kaç tllik ürün almıştınızBenim kodumu kullandığım sipariş iptal edildi ve yeni kod verdiler. Fakat kod ile dediğiniz buglar olmuyor.
O bende 1 haftadır filen çıkıyor hocam valla siteden kaynaklı diye düşünüyorumBen siparişlerim kısmına girince Teknik bir hata oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyin veya Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçin. diye hata çıkıyor sizde de var mı aynı sorun?
Alıntıyı görüntüle
Tamamdır aradım müşteri hizmetlerini daha kod filan yok süründürecekler anlaşılan.O bende 1 haftadır filen çıkıyor hocam valla siteden kaynaklı diye düşünüyorum
Sen abartmışsindir ben aldım ertesi gün elimdeydi ürünlerBenim kodumu kullandığım sipariş iptal edildi ve yeni kod verdiler. Fakat kod ile dediğiniz buglar olmuyor.
Bende azıcık abarttım ertesin gün geldiSen abartmışsindir ben aldım ertesi gün elimdeydi ürünler
ne kadarlık ürün aldınBende azıcık abarttım ertesin gün geldi
siz ne kadarlık almıştınızSen abartmışsindir ben aldım ertesi gün elimdeydi ürünler
Bir tane 1500TL'lik vantilatör aldım sadece. 500TL ödedim. Abartı nerede burada?Sen abartmışsindir ben aldım ertesi gün elimdeydi ürünler