xenk2626
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 929
- İsim
- Kadir Efe Ulusoy
vuraldaki dükkanda musluk sadece tuvalette var alt katta içecek vs yoktu biz gittiğimizde eğer vurala şirket olarak gönderseydin sigortaları konuyu araştırırdıvideosunu atmışlar gerçekten ıslanmış ama onların dükkanında mı oldu kargo mu suçlu market mi suçlu inanın bilmiyorum poşete değilde kendi kutusuna koydum kutsunun içinde oturtmalı köpüğü + statik poşeti vardı poşetle yollasamda kurtarmaz attıkları videoya göre su damlıyordu çünkü üstünden
Mesaj otomatik birleştirildi:
onlardan şikayetçi olan görmedim hiç bende ekran kartı aldım memnun kaldım ama şu son olay hoş olmadı ürünü biz teslim almadık markete teslim etmişler dedi bu durumda kargo şirketi suçlu gibi geliyor bana çünkü benim gönderdiğim alıcıya teslim edilmemiş başka birine teslim edilmiş ayrıca vuralelektronik yani sattığım yerin söylediğine göre kargo zaten ıslak şeyleri teslim almıyormuş dolayısıyla benim yapmış olma ihtimalim sıfır oluyor bu yüzden şikayetçi olacağım kanıtlanır hem benim yapmadığım ama bu ekran kartının bedeli ne kadar tahsil edilecek sıfır fiyatı mı baz alınacak ikinci el fiyatına mı bakılacak ve kimden tahsil edilecek bunu merak ediyorum açıkçası