Neler Yeni

Kilo alamama problemim var spora başlamayı düşünüyorum ne yapmam lazim

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
Günde yarım paket bebe bisküvisi 1 aya +20kg
Denendi olmadı. Üzgünüm. İştah kapatıyor bide.

Konuya gelirsek bende aynı sorundan şikayetçiydim ama spor yapınca bir şekilde alıyorum kilo. Zayıfsan, iştahın yoktur benim gibi ya da porsiyonların küçüktür. Porsiyonlarını büyütmen lazım ki bu biz zayıflar için çok zor. Bazı zeki arkadaşlarımız çok yemek ye diyerek tavsiye veriyor ama o işler öyle olsa şuan 63 değil 95kg ayığoğluayı (!) olurdum. Yediğin yemekleri tabii ki arttıracaksın ama bunu birden yapamazsın. 1 tabak makarna yiyosan kilo almak için 2 tabak koyduğunda onu bitiremezsin. Bunun yerine öğün sayını arttıracaksın ve hemen acıktıran ama kalorisi yüksek şeyler yemen gerekiyor. Pirinç patlağı önerimdir. Pirinç patlağı diyede gong alıp yeme :dd
Takviye olarak gainer kullanabilirsin ama spor yapmıyorsan önermem. Ben 45 kilodan (evet zayıftım evet iskelet gibiydim) 52 kiloya gainer kullanarak çıktım. Spor yapmaya devam ettikçe kilom arttı ama şuan kullanmıyorum. Gece uyumadan 1 saat önce şunu yapabilirsin ben bunu yapıyordum. Neden uyumadan önce çünkü sabaha kadar yemek yemeyeceksin.
1 yemek kaşığı zeytin yağı
Süzme yoğurt (süzme daha iyi oluyor)
Karıştıracaksın bunları iyice istersen kekik ya da pul biber de ekleyebilirsin.
Ekmekle bunu yiyeceksin.
Sabah kalkıncada bi güzel 2 yumurtanı gömeceksin ekmekle ohhh miss
İştah konusuna gelirsek... hala iştahım yok çözsem 70 kilo üstüne çıkmak istiyorum.

ByDolph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Yunus Kocabay
Çözüm. Evde vücut ağırlığınla biraz spor yap. "Ne bulursan ye" Abur cubura fazla kaçmamamk suretiye. Yiyebiliyorsanız bol et

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
RzzX
Aynı durumdan muzdaripim kilo alamıyorum gittikçe zayıflıyorum hep beslenmeme rağmen.

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,184
İsim
Jarvis-M
Denendi olmadı. Üzgünüm. İştah kapatıyor bide.

Konuya gelirsek bende aynı sorundan şikayetçiydim ama spor yapınca bir şekilde alıyorum kilo. Zayıfsan, iştahın yoktur benim gibi ya da porsiyonların küçüktür. Porsiyonlarını büyütmen lazım ki bu biz zayıflar için çok zor. Bazı zeki arkadaşlarımız çok yemek ye diyerek tavsiye veriyor ama o işler öyle olsa şuan 63 değil 95kg ayığoğluayı (!) olurdum. Yediğin yemekleri tabii ki arttıracaksın ama bunu birden yapamazsın. 1 tabak makarna yiyosan kilo almak için 2 tabak koyduğunda onu bitiremezsin. Bunun yerine öğün sayını arttıracaksın ve hemen acıktıran ama kalorisi yüksek şeyler yemen gerekiyor. Pirinç patlağı önerimdir. Pirinç patlağı diyede gong alıp yeme :dd
Takviye olarak gainer kullanabilirsin ama spor yapmıyorsan önermem. Ben 45 kilodan (evet zayıftım evet iskelet gibiydim) 52 kiloya gainer kullanarak çıktım. Spor yapmaya devam ettikçe kilom arttı ama şuan kullanmıyorum. Gece uyumadan 1 saat önce şunu yapabilirsin ben bunu yapıyordum. Neden uyumadan önce çünkü sabaha kadar yemek yemeyeceksin.
1 yemek kaşığı zeytin yağı
Süzme yoğurt (süzme daha iyi oluyor)
Karıştıracaksın bunları iyice istersen kekik ya da pul biber de ekleyebilirsin.
Ekmekle bunu yiyeceksin.
Sabah kalkıncada bi güzel 2 yumurtanı gömeceksin ekmekle ohhh miss
İştah konusuna gelirsek... hala iştahım yok çözsem 70 kilo üstüne çıkmak istiyorum.
Gayette istersen büyütülüyor porsiyonlar yapamıyorum edemiyorum diye bir şey yok. Bu noktada kendimden biliyorum. ben bile bir şekilde kilo alabildiysem herkes alır.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
Gayette istersen büyütülüyor porsiyonlar yapamıyorum edemiyorum diye bir şey yok. Bu noktada kendimden biliyorum. ben bile bir şekilde kilo alabildiysem herkes alır.
Büyütülmüyor mu yazmışım dostum birdaha okur musun rica etsem.

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
mantık basit harcadığın enerjinin daha fazlası enerjiyi vücuduna alırsan kilo alırsın, eğer egzersiz yapıp düzgün beslenirsen kilonu kas olarak alırsın ve istediğin fiziğe ulaşırsın, eğer egzersiz yapmadan sadece yersen kilonu yağ olarak alır sadece tartıda artar istediğin fiziğe yaklaşamazsın

giriyosun fit yemek kalori hesabına bilgilerini dolduruyorsun kilo almayı seçip 1 hafta oradaki değerlere göre beslenip tartıda kilonu gözlemliyorsun eğer kilo almadıysan kalorileri attırıyorsun ve tabi bunları yaparken düzenli ağırlık antremanı da yapıyorsun

instagramda gördüğün kalorili shake tarifleri veya gainerlar işine çok yarayacaktır özellikle iştah problemin varsa

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,184
İsim
Jarvis-M
Büyütülmüyor mu yazmışım dostum birdaha okur musun rica etsem.
Zor oluyor yazmışsınız, öğün arttırmak dışında sadece kendini yemeye zorlayabilir. Başlarda oturup yemek bitirmeye çalışırken 3-3.5 saat harcadığımı yada yiyince uyuyamadığımı hatırlıyorum karın ağrısından. Sürekli öğün yemek evet daha sağlıklı mesela acıkmayı beklemeden 2-2.5 saatte bir yiyebilirse daha iyi ama ona vakti yoksada kendini aşırı zorlayarak yiyebilir demek istemistim

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
ben kiloyu 2 şekilde almıştım. 1 .si yemeği tıkabasa yedikten sonra üstüne su içiyordum bu şekilde midem genişliyordu ve daha fazla yemek yiyerek kilo aldım. 2 si ise yemekten sonra ara öğünlerde yulaf yiyordum

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Gökhan Akın
İlgilendiği Kategoriler
fitness sipor
kilo alamıyorum diyenler dolmuş gene :D :D :D kalori hesapla kardeşim günde 3500 kalori al benim boy 1.94 spora lise yıllarımda başladım o zamanlar 65 kilo falandım boy uzun olduğu için çubuk gibiydim adam gibi yemekle 1 yılda 85 kiloya çıkmıştım

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet demirkesen
yemiyor işte kanka. yetmiyorsa biraz daha yiyecek. bağırsakların hiç çalışmıyorsa hormon sistemin bozuksa evet dediğin doğru.
Kanka zihinsel sikintilarinmi var ben gereğinden fazla yiyorum ayıptır söylemesi gecen uc tane big mac yedim (parasını ben ödemedim beleş yemek herzaman iyidir)
Mesaj otomatik birleştirildi:

kilo alamıyorum diyenler dolmuş gene :D :D :D kalori hesapla kardeşim günde 3500 kalori al benim boy 1.94 spora lise yıllarımda başladım o zamanlar 65 kilo falandım boy uzun olduğu için çubuk gibiydim adam gibi yemekle 1 yılda 85 kiloya çıkmıştım
La kes sesini la afedersinde ben hereginden fazla yemek yiyorum kanka yinede alamıyorum

Herkes sen değil kardesim

yenigeldim

80+ Silver
Kanka zihinsel sikintilarinmi var ben gereğinden fazla yiyorum ayıptır söylemesi gecen uc tane big mac yedim (parasını ben ödemedim beleş yemek herzaman iyidir)

La kes sesini la afedersinde ben hereginden fazla yemek yiyorum kanka yinede alamıyorum

zihinsel sorun sende var. 1 kere yedin diye o kilo alınmıyor. git kalori falan hesapla. düzenli yemen lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Gökhan Akın
İlgilendiği Kategoriler
fitness sipor

Kes sesini???? vitaminsiz maymun ağlama burada. Adam gibi kalori hesabı yap bana atar yapacağına :D

zihinsel sorun sende var. 1 kere yedin diye o kilo alınmıyor. git kalori falan hesapla. düzenli yemen lazım
Anlamıyorlar hocam 500 defa anlatsak bile anlamayacaklar.

Top Bottom