ByDolph
80+ Bronze
Dahası
Bi tık öyle.+ diyabet
Bi tık öyle.+ diyabet
Denendi olmadı. Üzgünüm. İştah kapatıyor bide.Günde yarım paket bebe bisküvisi 1 aya +20kg
Gayette istersen büyütülüyor porsiyonlar yapamıyorum edemiyorum diye bir şey yok. Bu noktada kendimden biliyorum. ben bile bir şekilde kilo alabildiysem herkes alır.Denendi olmadı. Üzgünüm. İştah kapatıyor bide.
Konuya gelirsek bende aynı sorundan şikayetçiydim ama spor yapınca bir şekilde alıyorum kilo. Zayıfsan, iştahın yoktur benim gibi ya da porsiyonların küçüktür. Porsiyonlarını büyütmen lazım ki bu biz zayıflar için çok zor. Bazı zeki arkadaşlarımız çok yemek ye diyerek tavsiye veriyor ama o işler öyle olsa şuan 63 değil 95kg ayığoğluayı (!) olurdum. Yediğin yemekleri tabii ki arttıracaksın ama bunu birden yapamazsın. 1 tabak makarna yiyosan kilo almak için 2 tabak koyduğunda onu bitiremezsin. Bunun yerine öğün sayını arttıracaksın ve hemen acıktıran ama kalorisi yüksek şeyler yemen gerekiyor. Pirinç patlağı önerimdir. Pirinç patlağı diyede gong alıp yeme :dd
Takviye olarak gainer kullanabilirsin ama spor yapmıyorsan önermem. Ben 45 kilodan (evet zayıftım evet iskelet gibiydim) 52 kiloya gainer kullanarak çıktım. Spor yapmaya devam ettikçe kilom arttı ama şuan kullanmıyorum. Gece uyumadan 1 saat önce şunu yapabilirsin ben bunu yapıyordum. Neden uyumadan önce çünkü sabaha kadar yemek yemeyeceksin.
1 yemek kaşığı zeytin yağı
Süzme yoğurt (süzme daha iyi oluyor)
Karıştıracaksın bunları iyice istersen kekik ya da pul biber de ekleyebilirsin.
Ekmekle bunu yiyeceksin.
Sabah kalkıncada bi güzel 2 yumurtanı gömeceksin ekmekle ohhh miss
İştah konusuna gelirsek... hala iştahım yok çözsem 70 kilo üstüne çıkmak istiyorum.
Büyütülmüyor mu yazmışım dostum birdaha okur musun rica etsem.Gayette istersen büyütülüyor porsiyonlar yapamıyorum edemiyorum diye bir şey yok. Bu noktada kendimden biliyorum. ben bile bir şekilde kilo alabildiysem herkes alır.
Zor oluyor yazmışsınız, öğün arttırmak dışında sadece kendini yemeye zorlayabilir. Başlarda oturup yemek bitirmeye çalışırken 3-3.5 saat harcadığımı yada yiyince uyuyamadığımı hatırlıyorum karın ağrısından. Sürekli öğün yemek evet daha sağlıklı mesela acıkmayı beklemeden 2-2.5 saatte bir yiyebilirse daha iyi ama ona vakti yoksada kendini aşırı zorlayarak yiyebilir demek istemistimBüyütülmüyor mu yazmışım dostum birdaha okur musun rica etsem.
Kanka zihinsel sikintilarinmi var ben gereğinden fazla yiyorum ayıptır söylemesi gecen uc tane big mac yedim (parasını ben ödemedim beleş yemek herzaman iyidir)yemiyor işte kanka. yetmiyorsa biraz daha yiyecek. bağırsakların hiç çalışmıyorsa hormon sistemin bozuksa evet dediğin doğru.
La kes sesini la afedersinde ben hereginden fazla yemek yiyorum kanka yinede alamıyorumkilo alamıyorum diyenler dolmuş gene![]()
![]()
kalori hesapla kardeşim günde 3500 kalori al benim boy 1.94 spora lise yıllarımda başladım o zamanlar 65 kilo falandım boy uzun olduğu için çubuk gibiydim adam gibi yemekle 1 yılda 85 kiloya çıkmıştım
Herkes sen değil kardesimGayette istersen büyütülüyor porsiyonlar yapamıyorum edemiyorum diye bir şey yok. Bu noktada kendimden biliyorum. ben bile bir şekilde kilo alabildiysem herkes alır.
zihinsel sorun sende var. 1 kere yedin diye o kilo alınmıyor. git kalori falan hesapla. düzenli yemen lazımKanka zihinsel sikintilarinmi var ben gereğinden fazla yiyorum ayıptır söylemesi gecen uc tane big mac yedim (parasını ben ödemedim beleş yemek herzaman iyidir)
Mesaj otomatik birleştirildi:
La kes sesini la afedersinde ben hereginden fazla yemek yiyorum kanka yinede alamıyorum
Herkes sen değil kardesim
Kes sesini???? vitaminsiz maymun ağlama burada. Adam gibi kalori hesabı yap bana atar yapacağınaKanka zihinsel sikintilarinmi var ben gereğinden fazla yiyorum ayıptır söylemesi gecen uc tane big mac yedim (parasını ben ödemedim beleş yemek herzaman iyidir)
La kes sesini la afedersinde ben hereginden fazla yemek yiyorum kanka yinede alamıyorum
Herkes sen değil kardesim
Anlamıyorlar hocam 500 defa anlatsak bile anlamayacaklar.zihinsel sorun sende var. 1 kere yedin diye o kilo alınmıyor. git kalori falan hesapla. düzenli yemen lazım