Neler Yeni

Öneri Darmoshark K8 1 AYLIK KULLANICI DENEYİMİ

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Muhammed Emin Yılmaz Parlak
Bütçe
3200

Herkese selamlar. Bu içeriğimde darmoshark k8 in 1 aylık kullanıcı deneyimini paylaşacağım.Ben larcivert modelini aldım lakin sadece şu an gri mdeli mevcut. Ürünün kutu açılımında klavyenin kendisi, switch ve keycap sökme aparatı, plastik kablo, type C ile type A USB çevirici aparatı , kullanma klavuzu ve sticker çıkmakta, Klavyenin hissiyatı , kalitesi bence orta,üst segment arasında olduğunu söyleyebilirim. Klavyeyi ele aldığımda bazı yerlerinde ufak esneme hissedebilirsiniz ve klavyeyi yukarı aşağı yapıldığında bir şey hareket ediyormuş gibi bir şey oluyor tam anlamadım ama rahatsız etmiyor. Switch kalitesi genel olarak güzel gateton 80m luk swith hissiyatı başarılı olduğunu söyleyebilirim. Klavyenin üç farklı modu mevcut Bluetooth, 2.4ghz wirelles ve kablolu şekilde kullanabilirsiniz. Ürünü kablolu kullanacaksanız klavyenin mod değiştirme kısmından orta tarafa getirip kullanmalısınız. Wirelles ise G , bluetooth ise B tarafına getirmelisiniz. Yazılımı hakkında çok bilgim yok o yüzden burayı atlıyorum. Ben hep kablosuz kullandım ve oyunlardaki gecikme çift algılama gibi sorunlar ile karşılaşmadım. Gayet stabil lakin RGB açıkken pili uzun gitmiyor. O yüzden kablolu kullanmak daha mantıklı olabilir. (2-3 gün). Klavyenin tuşları biraz terletebilir ben de terletti. Ve tuşlar ışık geçirmiyor gece kulanır iken sıkıntı olabilir. Genel anlamda şu an klavyeden memnunum 3200tl ye alınabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Uğur
Hocam ürün bugün elime ulaştı. Bluetooth u görmedi baglanamadim hadi o önemli değil ama kablolu moda aldığımda sadece sarj oluyor ve tuşlar hiç bir şekilde çalışmıyor. Benim bilmediğim bir ayar falan mı var acaba?

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ürün bugün elime ulaştı. Bluetooth u görmedi baglanamadim hadi o önemli değil ama kablolu moda aldığımda sadece sarj oluyor ve tuşlar hiç bir şekilde çalışmıyor. Benim bilmediğim bir ayar falan mı var acaba?
hocam bu üç mod aldığımız tarafta ortadaki noktanın bulunduğu konuma getirdiğin zaman kabloyu takıp çalışıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Uğur
Emin hocam geri dönüşünüz için teşekkür ederim. Ortaya aldım ama sadece sarj oluyor kesinlikle tuşlar aktif olmuyor. Fn ve e ye basılı tutarak Bluetooth ile baglamayi başardım. Sizde de aynı klavye varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Emin hocam geri dönüşünüz için teşekkür ederim. Ortaya aldım ama sadece sarj oluyor kesinlikle tuşlar aktif olmuyor. Fn ve e ye basılı tutarak Bluetooth ile baglamayi başardım. Sizde de aynı klavye varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.
hocam bazılarında da bu sıkıntı varmış. Farklı kablo ile bağlanmayı dene.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam bazılarında da bu sıkıntı varmış. Farklı kablo ile bağlanmayı dene.
senin gibi birkaç arkadaşta da varmış bu sorun

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Uğur
Anladım hocam, m3 pro aldım aynı yerden onun kablosu ile denedim yine aynı sorun devam etti sarj oldu fakat tuşlar islevsiz. Kablolu moda bağlanmıyor.

Ürünü geri gönderin diye mail attılar birde onla ugrascaz.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Anladım hocam, m3 pro aldım aynı yerden onun kablosu ile denedim yine aynı sorun devam etti sarj oldu fakat tuşlar islevsiz. Kablolu moda bağlanmıyor.

Ürünü geri gönderin diye mail attılar birde onla ugrascaz
Bende kablolu çalışıyor.Herhalde fabrikasyon hata olabilir.Garantiye gönderebiliyorsan gönderebilirsin.

Top Bottom