Neler Yeni

Pc kurulumu nasil yapilir

Agrona

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Tolga
Incehesaptan montajlanmış sistem aldım ekran kartını taktım onun dışında yanında bi miktar vida kaldı kullanılmamış 2 adet kablo geldi ve tırnak benzeri parçalar falan var bunları nereye takacağım bilgi verebilir misiniz

Ekler

• 20240905_151531.jpg
    20240905_151531.jpg
    2.6 MB · Hit: 26
  • 20240905_151539.jpg
    20240905_151539.jpg
    3.3 MB · Hit: 23

kyzeal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Sefa Özdoğan
Incehesaptan montajlanmış sistem aldım ekran kartını taktım onun dışında yanında bi miktar vida kaldı kullanılmamış 2 adet kablo geldi ve tırnak benzeri parçalar falan var bunları nereye takacağım bilgi verebilir misiniz
İlk görsel sanırsam kasanın artıkları 2. görsel sata kabloları.

kyzeal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Sefa Özdoğan
Onları takmama gerek var mı ve nasıl takacağım
Kasanin icerisinden ekran karti disinda ekstra takman gereken bir sey yoktur muhtemelen yani hayir. Sata kablolarina gelirsek o anakart kutusundan cikan bir sey zaten, Sata SSD veya HDD takman icin.

Agrona

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Tolga
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kasanin icerisinden ekran karti disinda ekstra takman gereken bir sey yoktur muhtemelen yani hayir. Sata kablolarina gelirsek o anakart kutusundan cikan bir sey zaten, Sata SSD veya HDD takman icin.
Şuan çalıştırıp kullanmam yeterli yani

Vaga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Emirhan
Onları takmama gerek var mı ve nasıl takacağım
Hocam ne işe yaradıklarını bilmiyorum ama ekran kartını takdım yazmışsınız monitörü ekran kartında yer var kablosunu takın sonra bilgisayarın fişlerini takıp çalıştırın.

Agrona

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Tolga
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İkinize de teşekkür ederim

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,828
İsim
Emre Zengin
1. fotoğraftaki ortadaki 4 aparat HDD'yi kasaya sabitlemek için. 1. fotoğraftaki en üstteki şey de kasaya ekran kartı takarken kasadan çıkartılan parça. 1. fotoğraftaki alttaki 2 parça sanırım işlemciye işlemcisi soğutucusu takmak için gereken 2 parça. Sıvı soğutma ya da kule tipi bir soğutucu aldıysan onları bu yüzden sökmüş olabilirler. 2. fotoğraftaki 2 kabloda SATA kablosu. Sisteme eğer SSD almak istersen bunlarla anakarta bağlayacaksın.

Agrona

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Tolga
1. fotoğraftaki ortadaki 4 aparat HDD'yi kasaya sabitlemek için. 1. fotoğraftaki en üstteki şey de kasaya ekran kartı takarken kasadan çıkartılan parça. 1. fotoğraftaki alttaki 2 parça sanırım işlemciye işlemcisi soğutucusu takmak için gereken 2 parça. Sıvı soğutma ya da kule tipi bir soğutucu aldıysan onları bu yüzden sökmüş olabilirler. 2. fotoğraftaki 2 kabloda SATA kablosu. Sisteme eğer SSD almak istersen bunlarla anakarta bağlayacaksın.
Anladım teşekkür ederim

Top Bottom