Neler Yeni

işlemci oyunlarda tamamını kullanıyor

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,371
İsim
Hamza Ziya Üstün
Eski parçalar nelerdi? Gta dx11 destekliyor belki onun yüzündendir. Zamanında izlediğim bir videoda 2080ti gibi bir kartın beklenen performansını dx sürümü yüzünden veremediğini söylemişlerdi ancak uzun zaman geçtiğinden doğruluğundan emin değilim

İperion

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ferdi Atıl
Eski parçalar nelerdi? Gta dx11 destekliyor belki onun yüzündendir. Zamanında izlediğim bir videoda 2080ti gibi bir kartın beklenen performansını dx sürümü yüzünden veremediğini söylemişlerdi ancak uzun zaman geçtiğinden doğruluğundan emin değilim
gtx 1650 ryzen 5 5500

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,371
İsim
Hamza Ziya Üstün
Bilemiyorum o zaman hocam. İnternette aratıp varsa çözüm onları deneyebilirsiniz

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,371
İsim
Hamza Ziya Üstün
Oyun çok eski olduğundan optimizasyonu çok iyi sayılmaz. Çok kafaya takmaya gerek yok. Fps sayacını kapatıp devam edin😃

İperion

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ferdi Atıl
dx güncelleyin ve fpsnizi sınırlayın.
ama hocam ben bu pc yi alırken tüm testlere baktım öyle aldım sınırlarsam da boşa almış olucam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyun çok eski olduğundan optimizasyonu çok iyi sayılmaz. Çok kafaya takmaya gerek yok. Fps sayacını kapatıp devam edin😃
hocam sanırım sizde intel işlemci kullanıyorsunuz eğer yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum dc gelebilirseniz çok sevinirim

Son düzenleme:

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,371
İsim
Hamza Ziya Üstün
Hocam benim kullandığım 4. Nesil xeon. Yardım edebileceğimi sanmıyorum ve dc kullanmıyorum

hardbroman

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Mirhan Yalçın
ama hocam ben bu pc yi alırken tüm testlere baktım öyle aldım sınırlarsam da boşa almış olucam

hocam sanırım sizde intel işlemci kullanıyorsunuz eğer yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum dc gelebilirseniz çok sevinirim
sınırlayın derken 60a kitle demiyorum 150 alıyorsan 144e sabitle mesela, oyun eski bir oyun bundan dolayı bende aynı sorunu yaşıyordum.

İperion

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ferdi Atıl
sınırlayın derken 60a kitle demiyorum 150 alıyorsan 144e sabitle mesela, oyun eski bir oyun bundan dolayı bende aynı sorunu yaşıyordum.
nasıl çözdünüz peki ?

ve oyun içinden mi sınırlayıcam vsync açarak

hardbroman

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Mirhan Yalçın
nasıl çözdünüz peki ?

bende sınırlayarak çözmüştümde zaten artık gta v oynamıyorum. vsync açmanız daha doğru olur ama fark etmez.

Gorkeemmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Gorkem Yavuz

i3 12100F - RTX 3050 sistemde FPS düşmeleri oluyor​

Arkadaşlar selamlar yeni hazır sistem aldım.
i3 12100F.
RTX 3050 6 GB.
8*2 = 16 GB RAM.
Sorunum oyunlarda GTA 5 tarzı oyunlarda işlemci ekran kartından fazla kullanıyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Daha dün elime ulaştı sistem ilk günden sorunlar alıyorum. Format da attım aynı.
Ayarlarınız düşüktür
Dlss falan açmışsınızdır normal. Ayarı yükseltin grafikleri yani ve dlss açıksa kapatın. Veya daha az işlemci yoran versiyonu seçin. Performansta oynuyorsan dengeliye, dengeli ise kaliteliye al. Yine pek değişmezse kapa. Bu ara sistemi ne zaman aldınız? Sırf 3050 yi gördüm diye yazıyorum neden 3050?

nasıl çözdünüz peki ?

Varsa onu yaparsanız olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,792
Üyeler
160,603