Neler Yeni

🔥İndirim Samsung HW-C450/TK Soundbar tekrar indirimde 3.683,16TL Amazon

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Zeki Altay
Deneyeceğim bakalım sesten yana ne tecrübem ne bilgim var. Tvnin hoparlörlerini kullandım hep şimdiye kadar. Beğenirsem ona bağlarım olmadı pc. Bağlantıları nasıl fotosu yok detaylarada bakmadım ama pc bağlantısı kolaymıdır
Pcde optik çıkış veya bluetooth yoksa bağlayamazsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Oğulcan Ocaklı
Deneyeceğim bakalım sesten yana ne tecrübem ne bilgim var. Tvnin hoparlörlerini kullandım hep şimdiye kadar. Beğenirsem ona bağlarım olmadı pc. Bağlantıları nasıl fotosu yok detaylarada bakmadım ama pc bağlantısı kolaymıdır
Subwoofer olması bütün seslerden keyif almanı sağlıyor. İçerisinde subwoofer olan bir ürün kullandığında tv hoperlörleri zevk vermeyecektir.

Aykut D.

80+ Gold
Ben 3500 ken aldım memnunum şahsen daha bugün geldi kargodan optik ile televizyona bağladım bass sesleri tok ve derinden hissettiriyor çok net ses veriyor. Sinema deneyimini yaşattırıyor gibi bir şey ben beğendim.
Tv'de logitech z313 kullanıyorum z313 den geçilirmi ? (3.5mm jack ile kullanıyorum optik değil )

BlueLabels

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
992
İsim
Kaira Bilgic
Ben 3500 ken aldım memnunum şahsen daha bugün geldi kargodan optik ile televizyona bağladım bass sesleri tok ve derinden hissettiriyor çok net ses veriyor. Sinema deneyimini yaşattırıyor gibi bir şey ben beğendim.
PCde kullanabilir miyim herhangi bir aparat almadan ve kayıp oluşturmadan ses konusunda?

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
Batuhan
PCde kullanabilir miyim herhangi bir aparat almadan ve kayıp oluşturmadan ses konusunda?
BT varsa PC'de BT ile bağlayabilirsin. PC'de digital optik ses çıkışı olmadığından kutu içinden çıkan kabloyla bağlayamazsın anca dönüştürücü alıp takabilirsin kabloyla.

Fellbeast

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Muhtalip
Dolby atmos özelliği olmayan tvlerde dolby atmos ses sistemi aktif olarak çalışacak mıdır?

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
472
İsim
Burak
Oyun bilgisayarı için ideal mı film müzik dinlicemde bağlantısı nasıl oluyor PC ye

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
can
aga adam bi indirim ilanı paylaşmış ahiret sorusu gibi soru sormuşsunuz :D genel olarak yardımcı olmak amacıyla
1- c450 dolby atmos desteklemiyor
2- dolby atmos destekli bir soundbar alırsanız tvnizin yada kullanıyorsanız mibox tarzı ara cihazların dolby atmos desteklemesi gerekiyor işin özeti yayının dolby atmoslu tvnin dolby atmos çözmesi soundbarında dolby atmos desteklemesi gerekiyor
3- c450de bağlantı türü 2 şekilde olur ya bluetooth yada optik kablo harici başka bir şekilde bağlayamazsınız
4- bağlantı türlerinde en iyi ses aktarımı hdmı>wifi=optic>blueetoth şeklinde olur
5- hdmı yada wifi harici yapılan bağlantılarda cihaz kendi kumandası ile kullanılması genel olarak yani c450 hdmı ve wifi desteklemediği için cihazı acıp kapatmak yada ses acıp kısmak için soundbarın kumandasını kullanmanız gerekiyor
6- c450nin genel ses performansı ilk defa ses sistemi yada soundbar alan adamı memnun eder lakin cihaz giriş sınıfı soundbar tvnizden biraz daha yüksek ses ve giriş sınıfı derin basları alırsınız

sako.TPZ

80+
Subwoofer sağlam mı hocam ona göre almayı düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Basslar yüksek mi hocam öyle bir şey arıyorum da dipten ufak gelmesin doygun gelsin istiyorum
Bugün geldi ürün subwooferi 220w zaten o kadar güçlü ki bazıları ayar yapmayı bilmiyor kumandası biraz karışık gece modunu kapatıp subwooferi +6 bassı +6 yapıp bass boostu bi açtım 30/100 ses seviyesinde alt ve üst kattakiler sallantıyı hissetmiştir o derece bass vuruyor ben çok beğendim.

KingDeViL

80+ Bronze
Bugün geldi ürün subwooferi 220w zaten o kadar güçlü ki bazıları ayar yapmayı bilmiyor kumandası biraz karışık gece modunu kapatıp subwooferi +6 bassı +6 yapıp bass boostu bi açtım 30/100 ses seviyesinde alt ve üst kattakiler sallantıyı hissetmiştir o derece bass vuruyor ben çok beğendim.
Ben bunları yazdığımda birisi abartma demişti. Tv sesiyle aynı felan demişti. Hatta 20-30klık ses sistemini önermişti :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

aga adam bi indirim ilanı paylaşmış ahiret sorusu gibi soru sormuşsunuz :D genel olarak yardımcı olmak amacıyla
1- c450 dolby atmos desteklemiyor
2- dolby atmos destekli bir soundbar alırsanız tvnizin yada kullanıyorsanız mibox tarzı ara cihazların dolby atmos desteklemesi gerekiyor işin özeti yayının dolby atmoslu tvnin dolby atmos çözmesi soundbarında dolby atmos desteklemesi gerekiyor
3- c450de bağlantı türü 2 şekilde olur ya bluetooth yada optik kablo harici başka bir şekilde bağlayamazsınız
4- bağlantı türlerinde en iyi ses aktarımı hdmı>wifi=optic>blueetoth şeklinde olur
5- hdmı yada wifi harici yapılan bağlantılarda cihaz kendi kumandası ile kullanılması genel olarak yani c450 hdmı ve wifi desteklemediği için cihazı acıp kapatmak yada ses acıp kısmak için soundbarın kumandasını kullanmanız gerekiyor
6- c450nin genel ses performansı ilk defa ses sistemi yada soundbar alan adamı memnun eder lakin cihaz giriş sınıfı soundbar tvnizden biraz daha yüksek ses ve giriş sınıfı derin basları alırsınız
Bunları boşuna yazmışsın. Az sonra birisi yine bilgisayara nasıl bağlarım, optik ses çıkışım yok çalışır mı diye aynı soruları tekrar soracak :D

+6 ne evde cistak mi dinliyon bütün gün

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
uğur yılmaz
TLC C755 var bu ses sistemi fark yaratır mı tv’nin ses sistemine göre ?

Top Bottom